Dragoş Grigore, senzaţia francezilor de la Toulouse

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 24 iulie 2014

544 dragos grigoreTransferul la Toulouse pare să i se potrivească perfect fostului căpitan dinamovist Dragoş Grigore. Fotbalistul de 27 de ani a debutat pentru formaţia franceză într-un amical jucat săptămâna trecută, contra lui Ajaccio, şi a marcat unicul gol al partidei. La final, antrenorul Alain Casanova şi colegii fotbalistului român au avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

„Am putut vedea potenţialul lui Grigore, cred că este un fundaş care îşi va aduce aportul atât în plan defensiv, cât şi în cel ofensiv”, a spus tehnicianul formaţiei din Ligue 1, completat de jucători. „Este un super fundaş, puternic. Este eficace, sper să continue aşa”, a spus Zacharie Boucher, în timp ce Wissam Ben Yadder este de părere că „este un jucător care dă totul atunci când intră pe teren, iar evoluţia lui i-a adus o recompensă, pentru că a marcat”.

Dragoş Grigore s-a declarat extrem de încântat pentru impresia lăsată la prima sa apariţie pentru Toulouse: „Sunt foarte bucuros că am marcat la primul meci. Este un lucru foarte bun pentru mine, o satisfacţie. Dar mai importantă este echipa, golul meu a adus victoria. Este un lucru special să marchezi, dar ceea ce contează este că am câştigat. Sunt foarte bucuros că sunt primul meci şi primul gol aici, sper să continui în acelaşi fel”, a spus el.

Transferul lui Dragoş Grigore le-a adus celor de la Dinamo, o echipă care se confruntă cu probleme financiare, suma de un milion de euro.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!