Dragoste mult prea gălăgioasă la 5 dimineaţa

Articol publicat in sectiunea UK la zi pe data 14 iunie 2015

Gemma Wale, de 23 de ani, a fost condamnată la închisoare pe o perioadă de două săptămâni după ce a scandalizat vecinii casei sale din Small Heath, Birmingham, în timpul unei şedinţe de dragoste intensă, care a durat zece minute.

O vecină, Ghazala Bibi, de 40 de ani, a făcut plângere, iar primăria s-a sesizat şi a dat-o în judecată pe tânără. La tribunal, dna Bibi a mărturisit: „Gemma a început să strige şi să urle în timpul actului sexual, lucru care ne-a trezit. Totul a durat zece minute.” Şi în trecut, casa tinerei a răsunat cu invective deranjante.

Gemma Wale era, de fapt, deja în atenţia autorităţilor, fiind catalogată ca având un comportament antisocial. La locuinţa ei anterioară, primăria locală îi interzisese să mai trezească tot cartierul cu comportamentul ei din timpul actului sexual, îi interzisese să ruleze muzică la un volum ridicat, să ţipe, să înjure, să facă zgomote de orice fel, să trântească uşile.

Judecătorul a condamnat-o pe Gemma la două săptămâni de închisoare, urmând ca sentinţa să se repete automat la orice încălcare ulterioară a interdicţiilor ce i s-au impus.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!