„Dragostea durează trei ani”… pe 20 septembrie

Articol publicat in sectiunea Evenimente românești pe data 11 septembrie 2015

Invitație la o mega-petrecere de divorț: „Dragostea durează trei ani” de Frederic Beigbeder, regia Chris Simion, cu Ilinca Goia, Cristi Iacob, Gabriela Iacob și Vitalie Bichir, pe 20 septembrie, la Leicester Square Theatre, la ora 18.00.

„Dragostea durează trei ani este un spectacol post-modern, recomandat spectatorilor dezinhibați și lipsiți de prejudecăți, un spectacol neconvențional, care anulează limita dintre actori și spectatori. De fapt, nu e un spectacol, e viața fiecăruia”, spune Chris Simion despre „Dragostea durează trei ani”.

—————————————

Am văzut spectacolul de două ori. Prima dată în 2006 la premieră, când am avut un sentiment de invidie. Mi s-a părut spectacolul mult mai bun decât romanul. Ideea regizorală a lui Chris de a întâlni personajele din carte la o petrecere de divorț este genială. Am văzut spectacolul și în 2010, când s-au împlinit 500 de reprezentații. Am înțeles atunci de ce are atâta succes. Chris Simion a făcut din romanul meu o comedie spumoasă și a dat poveștii o valoare și mai mare tratând-o în cheie comică, cu mult umor, cinism și ironie.”

Frederic Beigbeder, autorul romanului

—————————————

Când: 20 septembrie, ora 18:00

Unde: Leicester Square Theatre

Bilete: 20 lire și 25 lire – standard, 30 lire – Premium, 12.5 lire – studenți (număr limitat) (http://leicestersquaretheatre.ticketsolve.com/shows/873539265/events)

 

Povești spuse-n românește

„Povești spuse-n românește” este o inițiativă privată al cărei scop este promovarea teatrului românesc în Marea Britanie și stimularea unui dialog intercultural. Proiectul prezintă la Londra producții de mici dimensiuni, promovează dramaturgie românească contemporană și actori români cunoscuți sau mai puțin cunoscuți în montări extraordinare. Proiectul își propune, prin propunerile de spectacole, să se autofinanțeze din vânzarea biletelor.

Detalii: www.facebook.com/events/510917082418445

Autor articol: ICR Londra


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!