Dragostea la englezi. Măiculiţă!

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 24 aprilie 2016

uk-big-ben-cuplu-indragostiti

De la incest, la pedofilie, la infidelitate şi la diverse accidente în dragoste, toate par a se întâmpla la britanici. Nu mai auzi de o dragoste normală, între un bărbat şi o femeie, pe toată viaţa, o relaţie simplă, dar solidă… Nu se mai caută aşa ceva?

 

Toţi bărbăţii sunt infideli. Îmi place de ei!

Jenny Hendle, de 36 de ani, a fost căsătorită de două ori şi are doi copii. Frustrată de cele întâmplate, femeia s-a gândit că cel mai bine ar fi să aibă relaţii doar cu bărbaţii însuraţi, scrie The Sun.

„Nu cred că există vreun bărbat loial şi sincer. Nu mă interesează să mă întâlnesc cu bărbaţi singuri, care îmi vor promite luna de pe cer, iar apoi mă vor înşela”, a declarat britanica, adăugând: „Când mă întâlnesc cu un bărbat căsătorit, nu există pretenţii legate de dragoste sau angajamente pe termen lung. (…) Relaţiile mele cu bărbaţii însuraţi nu se complică. Astă îmi place cel mai mult”.

De la cel de-al doilea divorţ din 2011, femeia s-a văzut cu nu mai puţin de 9 bărbaţi. Toţi însuraţi. Nu urăşte bărbaţii, explică ea, doar că înţelege că ei pur şi simplu nu pot fi fideli. Totuşi, femeia susţine că ea este fidelă şi că nu a fost niciodată cu mai mulţi bărbaţi în acelaşi timp.

 

Fractură la… membru?

Între Alan şi Clarissa, doi britanici, s-a rupt ceva… membrul lui, în timp ce făceau dragoste. „Clarissa era deasupra mea şi apoi am auzit dintr-o dată un trosnet. Nu am mai simţit niciodată o astfel de durere, a fost îngrozitor”, a relatat Alan pentru mirror.co.uk.

Medicii au confirmat: este vorba de fractură de penis. „Nu există un os acolo, dar doctorii mi-au zis că totuşi este vorba despre o fractură”, a mai spus Alan, care a avut nevoie de trei luni pentru vindecare şi a povestit că, în primele săptămâni, a chemat ambulanţa de mai multe ori datorită sângerărilor puternice.

 

Tripleţi, la 55 de ani

Sharon Cutts, o britanică de 55 de ani, a doborât un record al Marii Britanii. La vârsta ei, a născut tripleţi – doi băieţi şi o fetiţă. Femeia mai are acasă încă patru copii, dar pentru că şi-a dorit o famlie numeroasă şi-a riscat sănătatea şi a acceptat să fie inseminată artificial cu patru embrioni, plătind pentru procedură peste 15.000 de lire, bani împrumutaţi.

Sharon, asistentă medicală, ştia că există riscul unei sarcini multiple, dar şi l-a asumat. Partenerul femeii, cu 15 ani mai tânăr, s-a declarat cu adevărat copleşit de noul său statut, dar spune că s-a obişnuit repede cu responsabilităţile de tată a şapte copii, aflăm din thescottishsun.co.uk.

 

Toţi prezentatorii TV britanici sunt pedofili?

Idolii TV ai britanicilor sunt atacaţi, unul câte unul, de acuzaţii de abuzuri sexuale de minori. Ultimii afectaţi de această „epidemie” sunt Tony şi Julie Wadsworth, de 68, respectiv 58 de ani, soţ şi soţie şi prezentatori la BBC, BBC Radio Leicester şi BBC WM.

Cei doi oameni de radio bine cunoscuţi în Birmingham sunt acuzaţi de infracţiuni sexuale asupra a patru copii, cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani, în perioada 1996 – 1999. Pe 11 mai, trebuie să se prezinte în faţa magistraţilor din Warwickshire şi riscă ani grei de închisoare dacă sunt găsiţi vinovaţi.

 

S-a cuplat cu fiul său şi vrea un copil cu el

Povestea unei mame de 51 de ani, din Marea Britanie, care are o relaţie sexuală cu fiul ei, de 32 de ani, scandalizează oameni din toate colţurile lumii, cu atât mai mult cu cât cei doi declară că vor să se căsătorească şi să facă un copil.

Femeia, pe nume Kim West, îl dăduse pe fiul său spre adopţie încă de la naştere. Susţine că nu este vorba de incest, ci de atracţie sexuală genetică. Ei s-au întâlnit după ce fiul său, Ben Ford, stabilit în America, i-a trimis o scrisoare.

Cei doi s-au văzut la un hotel şi revederea a fost „încărcată de tensiune sexuală”, după cum spun cei doi pentru The New Day. Au băut atunci câteva pahare cu alcool şi au ajuns să se sărute. Aşa a început totul.

Nu a mai contat nici faptul că Ben era căsătorit, acesta povestind că „ori de câte ori făceam dragoste cu soţia, îmi imaginam că o sărut pe mama, altfel nu aş fi putut să performez”.

La trei zile după prima întâlnire, Ben şi mama lui au făcut dragoste într-o cameră de hotel, după care Ben şi-a părăsit nevasta pentru a putea forma un cuplu cu mama sa naturală. Ferciţi din cale afară, mama şi fiul spun că pasiunea dintre ei este cu adevărat incendiară, motiv pentru care au de gând să se căsătorească în viitorul apropiat şi să încerce să conceapă un copil.

Deşi ei nu privesc relaţia lor ca una incestuoasă, legislaţia în vigoare îi poate condamna pe cei doi chiar şi la 15 ani de închisoare.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

O parere la “Dragostea la englezi. Măiculiţă!”

  1. val Spune:

    jenant articol. asa se face rating…?

Spune-ti si tu parerea!