Drăgulescu, sărituri noi

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 15 ianuarie 2016

612 dragulescuGimnastul Marian Drăgulescu a declarat că lucrează intens pentru executarea a trei exerciţii la sărituri, aparatul său favorit, pe care speră să le poată prezenta la Campionatele Europene.

„Suntem motivaţi la lot, am început de 2 zile şi am o febră musculară de nu mai pot, dar asta e, tot timpul e greu la început. Pregătirea merge foarte bine. Este un an foarte greu, sunt multe competiţii. În şapte luni vom avea trei mari competiţii. Concursul pentru calificarea la Jocurile Olimpice în aprilie, în mai Campionatele Europene şi în august, Jocurile Olimpice, pe care le aşteaptă toată lumea. Acum lucrez la trei sărituri pe care nu le-am mai executat şi la europene aş vrea să le am pregătite. Pregătesc trei că măcar două să iasă, că să zic aşa. Lucrez pe mai multe fronturi şi vom vedea care va fi gata mai repede”, a declarat gimnastul român, medaliat cu argint la CM din noiembrie anul trecut la sărituri.

Gimnastul Marian Drăgulescu, fostul tenisman Ilie Năstase şi loturile de handbal feminin şi masculin şi volei feminin ale clubului CSM Bucureşti au participat joi seară la inaugurarea celui de-al 17-lea magazin Decathlon din ţară, în cartierul Băneasa.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!