Dragulescu vrea la Rio!

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 24 februarie 2014

MARIAN DRAGULESCU-REPORTAJMarian Dragulescu a fost surpriza antrenamentului lotului olimpic masculin de gimnastica. Multiplul campion mondial nu a venit in vizita, ci pentru a se pregati alaturi de colegi. „Da, este adevarat, m-am reapucat de gimnastica. Deocamdata o iau incet, pentru a-mi reintra in ritm. Am de recuperat mult si sper sa fiu sanatos si sa fac fata cerintelor actuale”, a declarat sportivul de 33 de ani.

Dragulescu a renuntat imediat dupa ce a ramas in afara lotului care a facut deplasarea la Jocurile Olimpice de la Londra. Nu s-a dezis de sala de antrenament, el pregatind o grupa de juniori la clubul Steaua. „Nu voi renunta la copii. Dimineata ma voi antrena la lot, iar dupa-amiaza voi fi alaturi de ei la Steaua. Comandantul clubului, George Boroi, cunoaste intentia mea si ma sustine. Pentru mine este o mare provocare de a ajunge din nou la Jocurile Olimpice. Tinta este Rio”, spune el.

Specialist la sol si la sarituri, Marian se gandeste sa pregateasca toate cele sase aparate. „La Jocurile Olimpice ne calificam si cu echipa, iar eu vreau sa ajut cat mai mult”, spune el. „Trebuie ca sa revin in forta, iar pentru a fi competitiv la nivelul actual e necesar sa-mi imbunatatesc si elementele.”

Vestea revenirii lui Marian Dragulescu la antrenamentele lotului n-a produs vreun puseu de bucurie la Federatia Romana de Gimnastica. Adrian Stoica, presedinte FRG, a declarat: „Deocamdata, Marian e la faza revenirii la forma necesara unei pregatiri in gimnastica. A avut o pauza destul de mare si va avea nevoie de o perioada de gratie. Noi nu facem decat sa-l ajutam cu indrumari, iar daca e nevoie de mai mult, o vom face. Sper ca l-a ambitionat atitudinea Catalinei Ponor. Fiecare sportiv are dreptul sa-si transpuna in practica un vis, indiferent de varsta la care o face.”


Etichete: , , , ,

Comentarii

O parere la “Dragulescu vrea la Rio!”

  1. grace Spune:

    Ii antreneaza pe cei de la Steaua de nu mai poate…

Spune-ti si tu parerea!