Dribling printre străini

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 24 iunie 2016

Scuze de la Sânmărtean

Lucian Sânmărtean a postat un mesaj pe contul său de Facebook, mesaj în care îşi cere scuze suporterilor dar trimite şi „săgeţi” către staff-ul tehnic: „Îmi pare rău că nu am putut face mai mult în 45 de minute!”  Lucian Sânmărtean, jucătorul pe care toţi suporterii îl aşteptau în primul „11” măcar la ultima confruntare, a fost trimis în teren de Iordănescu doar în ultima repriză.

 

Tătărușanu, pe făraș

Ciprian Tătăruşanu e considerat principalul vinovat pentru eliminarea României de la EURO 2016. Portarul de 30 de ani a greșit, iar Fiorentina e gata să ia măsuri. Pantaleo Corvino, directorul sportiv al Fiorentinei, a încropit deja o listă cu portari pe care e gata să-i aducă în locul lui Tătăruşanu. Pierluigi Gollini, goalkeeper-ul de 21 de ani cu un sezon excelent în tricoul Veronei e una dintre soluţii.

 

Andone, mesaj pe Facebook

2015/2016 a fost un sezon plin pentru Florin Andone. Atacantul de 23 de ani a jucat în 36 de meciuri pentru Cordoba, a înscris de 21 de ori, iar evoluţiile l-au dus la Campionatul European, unde a jucat titular în meciul de debut, cu Franţa, şi a fost introdus pe parcurs în partidele cu Elveţia şi Albania. La finalul stagiunii, Andone a transmis un mesaj emoţionant, prin care şi-a luat adio de la fanii Cordobei.

 

Reorganizarea lui Lucescu

Mircea Lucescu a intrat în pâine la Zenit Sankt Petersburg, conducând primul antrenament şi a luat şi prima măsură ca tehnician al ruşilor: l-a readus la echipă pe Aleksandr Kerzhakov. „Il Luce” a avut parte de o vacanţă scurtă şi a condus prima şedinţă de pregătire ca antrenor al lui Zenit, una la care l-a avut sub comandă şi pe Aleksandr Kerzhakov (33 de ani).

 

Contra a semnat în Spania

Antrenorul român Cosmin Contra, în vârstă de 40 de ani, a semnat un contract cu Alcorcon, echipă din liga a doua din Spania, anunţa site-ul oficial al grupării care a terminat în sezonul trecut pe locul 7 şi a ratat prezenţa în play-off-ul pentru promovare. Cosmin Contra a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de formaţia chineză Guangzhou R&F şi a ajuns la un acord cu Alcorcon.

 

Maxim rămâne!

VfB Stuttgart a retrogradat în Zweite Bundesliga, iar echipa intră într-un amplu proces de reconstrucție. Presa locală a anunțat numele fotbaliștilor care sigur vor părăsi echipa. Printre ei nu se numără și Maxim, care mai are 3 ani de contract. Este însă pe lista fotbaliștilor cu semnul întrebării, unde mai sunt Emiliano Insua, Marco Rojas, Florian Klein și Jan Kliment.

 

Gâlcă nu ar vrea naționala

Costel Gâlcă (44 de ani) este liber de contract după despărțirea de Espanyol, însă spune că nu se grăbește să ajungă la echipa națională dacă acest lucru i-ar fi propus. „Deocamdată nu am nimic concret. Nu mă gândesc la echipa națională. Ea este pentru antrenorii consacrați din România și sunt destui. În plus, mie mi-ar plăcea să antrenez în fiecare zi, să simt jucătorii, să simt terenul”, a spus el.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!