Ducesa Catherine scrie pentru The Huffington Post

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 4 martie 2016

Kate Middleton_Huffington PostKate Middleton este, începând de luna trecută, editor invitat al celebrei publicații britanice The Huffington Post. Aceasta împreună cu jurnaliștii de la Huffington Post au înființat o redacție temporară în reședința regală de la palatul Kensington.

Aici prind viață o serie de articole ce tratează subiecte despre organizațiile și indivizii care se ocupă de examinarea cauzelor și propunerea soluțiilor pentru sprijinirea copiilor afectați de tulburări mintale.

Într-un articol, Kate povestește despre munca depusă, încă de la căsătoria cu prințul William, cu organizații de caritate specializate în sprijinul copiilor ce suferă de boli nervoase, potrivit gandul.info.

„Imediat după ce m-am căsătorit, am început să lucrez cu organizații caritabile care îi ajutau pe cei afectați de probleme precum dependența, dezbinarea familiei sau copii vulnerabili. Cum era de așteptat, am ascultat unele povesti sfâșietoare despre vieți care au fost distruse, impactul fiind devastator pentru toți cei implicați, dar, în special, pentru copii”, scrie ducesa Kate Middleton într-un articol.

„Însă nu mă așteptam ca poveștile despre adicție sau comportamente autodistructive să provină, aproape întotdeauna, dintr-o pricină nerezolvată în copilărie. A devenit, în consecință, clar pentru mine faptul că tulburările de sănătate mintală tind să fie tabu, mulți dintre adulți nefiind dispuși să ceară ajutor pentru copiii lor, de frică și rușine”, a adăugat ducesa de Cambridge.

De asemenea, Kate Middleton a subliniat importanța perspectivei asupra bolilor nervoase, față de care atitudinea trebuie schimbata. „A venit timpul să ne schimbăm atitudinea asupra bolilor nervoase”, a spus Kate Middleton.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!