Dumitraș, bucuros de convocare

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 6 februarie 2015

568 dumitrasFundaşul lui CS Universitatea Craiova, Andrei Dumitraş, a spus că nu se aştepta să fie convocat pentru stagiul de pregătire al lotului divizionar din Antalya, ținând cont de faptul că nu a evoluat în ultimele etape de campionat, informează site-ul oficial al grupării oltene.

“A fost o veste foarte bună pentru mine şi totodată neaşteptată, având în vedere că am stat în ultimele etape din campionat. Îmi doresc să am evoluţii cât mai bune şi să mă bat pentru un post de titular”, a spus fundaşul de bandă al Craiovei.

Portarul Cristian Bălgrădean îşi propune ca în meciurile de pregătire să apere cât mai bine, pentru a fi convocat şi în viitor. “Sunt foarte bucuros că am fost convocat, că pot să joc sub tricolor. Îmi propun să fiu din ce în ce mai bun, iar dacă se va apela la mine să joc fără greşeală. Rămân cu sufletul alături de colegii mei de echipă de la Universitatea, le doresc o pregătire bună în continuare, fără accidentări, pentru că asta e cel mai important acum”, a completat portarul.

Ovidiu Blendea, fiziochinetoterapeutul grupării şi al echipei naţionale s-a arătat bucuros că nu va mai fi singurul angajat al clubului care merge în cantonamentul reprezentativei României. “Mă bucur că nu mă mai duc singur la echipa naţională şi o fac împreună cu trei jucători ai Universităţii. Îmi doresc ca şi în viitor, cât mai mulţi alb-albaştri să fie în vederile primei reprezentative”, a spus Blendea.

Reprezentativa României are programate trei partide în stagiul din Turcia: cu Bulgaria (7 februarie), Sioni Bolnisi (Georgia, 10 februarie) şi Moldova (14 februarie).

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!