După 1 lună, Niculae pleacă de la turci!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 28 august 2014

547 marius niculae

Echipa de ligă secundă din Turcia, Şanliurfaspor, a anunţat pe pagina oficială de Facebook că a renunţat la serviciile atacantului Marius Niculae care semnase, în 28 iulie, un contract pe două sezoane.

“Am decis ca drumurile noastre să se despartă. Îi dorim mult succes lui Niculae pe viitor”, notează clubul turc, fără a oferi alte explicaţii. Nu că ne-ar mira acest lucru, turcii reuşesc foarte rar să ofere explicaţii.

Marius Niculae a explicat că şi-a dorit rezilierea contractului din cauza faptului că gruparea turcă nu a respectat clauze din contract: ”Erau nişte clauze în contract cum că se reziliază contractul dacă nu sunt virate anumite sume de bani. Am primit nişte bani la semnătură. N-a fost rea afacerea. Dar bine că s-a întâmplat aşa. Au fost mai mulţi jucători care au probleme în Turcia. Am avut şi eu probleme în Grecia. Contractul nu a fost înregistrat tocmai din cauza aceasta. Mai trebuia să primesc o sumă de bani ieri, nu am încasat, contractul a devenit nul. Am făcut 3 săptămâni pregătire cu ei. Am ieşit câştigat din toată treaba asta. Am rămas şi cu nişte bani, sunt şi pregătit. Acum pot să semnez în orice moment cu orice club. Nu am nimic deocamdată, momentan sunt în căutări. Iau în calcul orice ofertă”, a anunţat Niculae.

El a mai spus că exclude o revenire în România la Steaua sau Rapid: “Ştiu care e situaţia lui Dinamo. Dinamo m-a căutat după experienţa din Ucraina. Probabil sunt prea experiemntat pentru Dinamo şi caută numai jucători tineri. Steaua e exclusă. Rapidul, exclus, restul pot să iau în calcul de la orice echipă. M-a încântat la început proiectul pe care mi l-au propus în Turcia. Dar nu s-au ţinut de cuvânt şi poate e mai bine că s-a întâmplat acum şi nu trebuie să mă mai judec pe la FIFA cu alt club. Am deja procese prin Ucraina, Grecia”, a mai spus Marius Niculae.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!