După 11 ani de calvar, cere să fie eutanasiată

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi, UK la bani mărunţi pe data 26 mai 2016

kirsty-keep

O tânără din Marea Britanie, care se luptă de 11 ani cu o boală misterioasă după ce a fost mușcată de o insectă, imploră să fie lăsată să moară.

Mama ei a dat publicității o înregistrare emoționantă în care fiica sa o imploră să o lase să moară. Potrivit Daily Mail, Kirsty ar fi fost mușcată de o insectă, în gradina casei, în urma cu 11 ani. De atunci, boala pe care niciun medic nu a știut să o combată i-a făcut viața un chin.

Pentru că în ultima vreme starea ei s-a agravat, iar durerile au devenit insuportabile, tânăra își imploră mama în fiecare zi să o ducă în Elveția, la o clinică unde sinuciderea asistată este legală.

—————————————

„Kirsty este din ce în ce mai bolnavă. Nu poate lua medicamente, este obosită, foarte slăbită și vrea să moară. Spune că îndură prea multă suferință și vrea să meargă în Elveția, pentru că nu mai suportă.”

Mama lui Kirsty

—————————————

Aceasta crede că fiica ei a fost mușcata de o căpușă, însă medicii nu au putut dovedi asta. De-a lungul timpului, ea a fost diagnosticată cu mai multe boli, însă analizele ulterioare au infirmat toate ipotezele.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!