Easyjet şi şcolăriţa „interzisă”

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 27 aprilie 2015

Deva Joseph, o şcolăriţă de 14 ani, a rămas blocată pe aeroportul London Stansted pentru că EasyJet, cea mai mare companie aeriană britanică, i-a refuzat acesteia accesul la bordul avionului.

Motivul? Deva avea două bagaje de mână, în loc de unul singur permis. Nu a reuşit să-şi introducă poşeta în bagajul de mână principal, astfel că s-a prezentat cu două bagaje de mână.

Tânăra s-a oferit să plătească adăugarea celui de-al doilea bagaj la cală, însă i s-a spus că poate plăti doar cu un credit card. Nefiind majoră, nici nu putea să aibă credit card.

În final, Deva a spus că renunţă la bagajul suplimentar şi că-l lasă la aeroport, dar nici n-a mai fost băgată în seamă. A pierdut zborul către casă, în Spania.

The Daily Mirror o citează pe Deva: „Stăteam şi plângeam. Vroiam să ajung acasă, însă lor nu le păsa. Eram disperată, îi imploram. Telefonul nu-mi mergea şi eram singură-singurică. M-a ajutat un cuplu să-l sun pe tatăl meu.”

Tatăl fetiţei a descris întreaga situaţie ca fiind ruşinoasă, iar EasyJet, într-un comunicat, a spus: „Deşi politica noastră este de a nu accepta plăţi cash la poartă, de data aceasta ar fi trebuit să facem o excepţie.”

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!