Echipa lui Hagi, la un alt meci ciudat

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 19 mai 2014

534 razvan lucescuÎnfrângerea cu Viitorul de la Chiajna (0-2) a fost prima pentru Petrolul după 22 de meciuri. Ultimul eşec fusese înregistrat în 6 octombrie 2013, în partida Gaz Metan-Petrolul 1-0. Răzvan Lucescu era neînvins pe banca ploieştenilor în campionat, cu cinci victorii şi patru egaluri, dar Viitorul, aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, a oprit seria.

Rezultatul l-a surprins şi pe finanţatorul ploieştenilor, Daniel Capră. „Echipa a fost de nerecunoscut şi inclusiv cum a fost pregătit meciul. Dezastruos! Ţinând cont că am semnalat aspectele astea la câţiva jucători de bază, dar şi inclusiv antrenorului. Le-am spus că e un meci foarte greu, noi veneam după mai multe victorii şi am fost foarte relaxaţi, nemontaţi. E mai mult decât ruşinos cum s-a prezentat echipa şi cum a fost pregătit meciul. Eu de 2 ani jumătate sunt la clubul acesta, dar nu am văzut aşa ceva până acum”, a spus el.

Viitorul nu este la primul rezultat ciudat pe final de campionat. Partidele de anul trecut cu Dinamo și Steaua sunt încă vii în memorie și se pare că Gheorghe Hagi are secretul miraculos pentru salvarea de la retrogradare în compania echipelor mari.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!