El – milionar, ea – femeie de serviciu

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 27 februarie 2015

Stephen Hendry si Lauren Thundow1Locuiește într-un apartament de lux de 1,55 milioane de dolari, într-un cartier rezidențial din Ascot, Berkshire, dar muncește cu ora în casele vecinilor pentru a face rost de bani de buzunar.

Iată povestea incredibilă a unei tinere actrițe de 26 de ani care s-a cuplat anul trecut cu milionarul Stephen Hendry.

După ce anul trecut întreaga suflare britanică a aruncat cu noroi în ea pentru că l-a divorțat pe campionul de biliard Stephen Hendry (46 de ani) de soția lui după 19 ani de mariaj, iată că Lauren Thundow (26 de ani) a reușit să câștige inimile tuturor. Recent, tânăra a fost surprinsă plecând de la vila unui bogătaș „încărcată” cu mop, aspirator și ustensile de făcut curățenie.

„Dă cu mopul, șterge praful, dă cu aspiratorul și face curat cel puțin șase ore pe zi. E plătită cu 14 $ (55 lei) pe oră. Toți clienții sunt foarte mulțumiți de ea pentru că este foarte harnică”, a declarat pentru Daily Star un client de-al tinerei. Iubitul ei are peste 16 milioane $ (62,5 milioane de lei) în conturi, însă averea lui nu „i-a cumpărat independența”.  Merge la serviciu într-o mașină BMW X5 în valoare de 100.000 $ (391.000 lei) doar atunci când are mult de lucru, pentru că bolidul are portbagajul mai mare.

În rest, Lauren se plimbă cu un Ford Fiesta argintiu care nu costă mai mult de 1.000 $ (3.910 lei). În zilele când este aglomerată, Lauren merge însoțită de o prietenă pentru a fi sigură că apucă să termine de făcut curățenia până când vine acasă iubitul ei care participă la turnee.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!