Elena Gheorghe face valuri în Polonia, Spania și Italia!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 31 iulie 2015

elenaElena Gheorghe a confirmat din nou în Polonia, Spania şi Italia, unde ultimul ei single, „Senor Loco”, a ajuns pe numărul unu, lansată la un an de zile de piesa Mamma Mia, care a avut un succes european răsunător.

Româncă este o artistă foarte îndrăgită atât la noi, cât şi peste hotare. În fiecare săptămână, Elena Gheorghe are concerte și întâlniri cu fanii ei din Europa, care au votat cele două hituri ale artistei ca unele dintre cele mai importante ale ultimului an.

„E incredibil să simți căldura unui public de la mii de kilometri depărtare de casă, fie că e Ibiza, Palma, Madrid sau Varșovia și să cânți împreună cu ei, să împărtăşeşti aceeaşi emoţie. E visul oricărui artist”, spune ea.

La fel ca Mamma mia, şi Senor Loco este o creaţie a producătorului muzical Laurenţiu Duţă şi, în aceeaşi formulă, roşcata pregăteşte o nouă surpriză pentru toți fanii ei.

„Senor Loco a ajuns exact acolo unde ne-am dorit, a continuat drumul deschis deja de Mamma mia; în curând voi lansa un nou single, în limba română de astă dată, o poveste splendidă creată împreună cu Laur, de care sper să se îndrăgostească toți cei care îmi ascultă și îmi fredonează muzica. Am filmat deja clipul noii piese, Autograf, și va fi… de poveste”, mai spune Elena Gheorghe.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!