Eliodor Voica va antrena Dinamo

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 19 iunie 2015

586 voicaEliodor Voica este noul antrenor al echipei de handbal masculin Dinamo București, clubul anunțând, luni, și primele două transferuri pentru sezonul 2015-2016, bosniacul Muhamed Zulfici și iranianul Alireza Mousavi.

Conform anunțului clubului Dinamo, Eliodor Voica a semnat un contract valabil în următoarele două sezoane. Fost jucător dinamovist în anii 1989-1995, Voica revine pe banca tehnică a formației din Capitală după patru ani, el pregătind Dinamo și în intervalul 2007-2011.

„Mă bucur să revin pe banca tehnică a echipei Dinamo și sper ca întoarcerea mea în Ștefan cel Mare să aducă un plus de profesionalism, un plus de dorință și o creștere calitativă în jocul echipei. Știu foarte bine din perioada în care am fost jucător aici că în Ștefan cel Mare locul 2 nu bucură pe nimeni, locul 2 nu există pentru alb-roșii. Îmi doresc ca Dinamo să redevină una din echipele de top în ierarhia handbalului din România”, a declarat Voica imediat după semnarea contractului.

De asemenea, Dinamo a perfectat și primele transferuri în vederea noului sezon: extrema dreaptă Muhamed Zulfici (component al naționalei Bosniei, 23 de ani) și pivotul iranian Alireza Mousavi (25 de ani), tot component al țării sale, care a jucat în ultimele două sezoane în Ungaria, la Veszprem și Tatabanya, cu ei sperând să obțină rezultatele pe care le așteaptă.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!