Ellie White nu stă o clipă!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 18 decembrie 2015

ellie-white-ioana-ardeleanEllie White susține tinerele talente și se implică, alături de logodnicul ei, Doru Tincă, prin casa de producție a acestuia, ca artiștii cu potențial să aibă o carieră în domeniu.

Un exemplu în acest sens este Ioana Ardelean, o frumoasă cântăreață în vârstă de 16 ani, care are la activ mai multe premii la festivaluri naționale și internaționale, printre care și Mamaia Copiilor și San Remo Junior.

Ioana s-a născut în Oradea și studiază canto, încă de la 10 ani, la clasa profesoarei Miscuția Valeria.

Ioana a intrat de curând în studio, prin intermediul casei de producție a lui Doru Tincă, Touch Music, și a înregistrat un cover impresionant al piesei Say Something, interpretată în original de Christina Aguilera.

„Industria muzicală poate fi, de multe ori, ca o junglă și, tocmai de aceea, ai nevoie de susținerea specialiștilor și a unei case de producție puternică. Am descoperit în ultimul timp mulți tineri foarte talentați pe care ne dorim să îi ajutăm să reușească în carieră. Ioana este unul dintre ei și sper să fie apreciată conform talentului său”, declară Ellie White.

Asociația Clubul Mămicilor

Ellie White a lansat săptămâna aceasta două noi proiecte. Artista vine în ajutorul mămicilor, copiilor și al familiilor dezavantajate din România prin platforma online www.clubulmamicilor.com și Asociația Clubul Mămicilor.

„Clubul Mămicilor s-a născut din dorința de a le ajuta pe mămicile de pretutindeni, de a le oferi sfaturi utile, de a le consilia, de a le ajuta să construiască, alături de familie, sau pe cont propriu, o viață sănătoasă pentru copiii lor. Am conceput acest proiect bazându-mă pe propriile experiențe și consider că este nevoie de un spațiu unde să existe informații corecte, pertinente, care să vină din partea specialiștilor. În fiecare zi ne confruntăm cu probleme, iar un sfat profesionist este ceea ce avem nevoie.

De când sunt mamă, am întâmpinat diverse situații pentru care nu eram pregătită, în ciuda eforturilor mele de a mă informa. Am avut norocul să întâlnesc oameni pregătiți, cu expertiză, iar acum cred că a venit momentul să le împărtășesc cu voi, mai ales că foarte multe viitoare sau proaspete mămici îmi cer sfatul.

Asociația Clubul Mămicilor s-a născut din dorința de a le fi aproape cât mai multor mămici și viitoare mămici, care se află în dificultatea de a-și crește copiii, care întâmpină greutăți și care nu au suficiente resurse pentru a dărui copilului elementele de care ei au atâta nevoie. Totodată, sprijinul nostru, al Clubului Mămicilor, va merge și către copiii care cresc fără părinți, fără afecțiunea unei familii”, declara Ellie White.

Clubul Mămicilor își propune să informeze corect publicul pentru ca mamele și viitoarele mame să își cunoască drepturile, să aibă acces la informații privind creșterea și educarea copiilor.

În Clubul Mămicilor vor cunoaște specialiști din domenii precum psihologie, dezvoltare personală, nutriție, sănătate, dezvoltare profesională, legislație.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!