Englezii, fabuloși la adresa lui Moți!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 18 septembrie 2014

550 cosmin motiEchipa lui Moţi, Ludogorets Razgrad, va debuta în grupele Ligii Campionilor împotriva britanicilor de la Liverpool, într-un meci care se va juca pe Anfield, iar englezii de la “Four Four Two” au realizat o amplă prezentare a echipei bulgare.

Numele lui Moţi apare chiar în primele rânduri de prezentare ale clubului. “Un club cu 13 ani de existenţă şi un român nebun după nicotină o întâlnesc pe Liverpool după îndelung aşteptata sa întoarcere în Champions League”, este descrierea pe care o face publicaţia britanică celor de la Ludogoreţ.

Însă laudele nu se opresc aici, pentru că la capitolul “Legenda clubului” englezii îl menţionează tot pe Cosmin Moţi. “Pentru un club cu doar 13 ani de istorie e dificil să aibă un jucător cu statut de legendă, dar dacă există un idol în rîndurile fanilor din Razgrad, acesta e Cosmin Moţi. Fundaşul român a fost eroul returului din play-off, cu Steaua Bucureşti, când Ludogoreţ a câştigat la penalty-uri şi a ajuns pentru prima oară în grupele UEFA Champions League”, mai scriu englezii.

Publicația “Four Four Two” prezintă şi alte amănunte interesante, amintind cum a fost răsplătit Moţi la Razgrad după meciul cu Steaua, dar şi care sunt viciile jucătorului român.

“Patronul Domuschiev a promis că va numi o peluză a noului stadion cu numele lui Moţi şi i-a oferit un contract pe viaţă. Cu câteva zile după performanţa sa senzaţională, românul a devenit cetăţean de onoare al oraşului Razgrad. Deloc rău pentru un jucător despre care fostul său şef de la Dinamo Bucureşti spunea că nu va avea niciodată succes în fotbal, pentru că fumează trei pachete de ţigări pe zi!”, au notat englezii, taxând și modul în care a fost tratat fotbalistul de către echipa de la care a plecat.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!