Evenimentele săptămânii@Londra

Articol publicat in sectiunea Evenimente britanice pe data 13 februarie 2015

london_beer week

 • London Beer Week (16-22 februarie)
 • Anul nou chinezesc 2015 în Londra (19-22 februarie)
 • The Franchise Show (20-21 februarie)
 • The National Wedding Show (20-22 februarie)
 • The Baby Show (20-22 februarie)
 • The International Fashion Showcase (20-24 februarie)
 • Harrow Arts Centre Wedding Fair (22 februarie)
 • Târg de nuntă (22 februarie)

 

London Beer Week

Detaşaţi-vă de atmosfera mohorâtă a iernii prin sărbătorirea berii într-o multitudine de baruri şi pub-uri din Londra, cu ocazia primei ediţii a festivalului London Beer Week.

Organizat de aceeaşi echipă care este şi în spatele London Cocktail Week, London Wine Week în conjuncţie cu echipa celor de la Craft Beer Rising, acest festival va beneficia de prezenţa berarilor de top din Londra cât şi a amatorilor de bere, în nu mai puţin de 100 de locaţii.

Pur şi simplu înregistraţi-vă şi luaţi brăţara de la organizatorii festivalului, la Newburgh Quarter (un pic la est de Carnaby Street) sau de la una din furgonetele festivalului pentru a primi reduceri, dreptul de a intra în zone amenajate ale festivalului şi ocazia de a gusta beri rare pe perioada festivalului.

Atracţiile principale ale festivalului includ sesiuni de combinare a berii cu mâncare la Sharp’s Brewery, taverne, tururi ale bereriilor şi oferte speciale în tot oraşul.

Când: 16-22 februarie

Bilete: £10, cumpără brăţara ta de la: http://www.londonbeerweek.com

 

Anul nou chinezesc 2015 în Londra

Sărbătoarea anului nou chinezesc din Londra este cea mai mare din afara Asiei. An de an sute de mii de oameni se adună în West End pentru a ura unul altuia „Xin Nian Kuai Le” („Un an nou fericit” în mandarină) sau „San Nin Faai Lok” (în cantoneză).

Anul nou chinezesc 2015, anul Oii, pică pe 19 februarie.

Festivităţile de anul nou chinezesc vor avea loc în piaţa Trafalgar, Chinatown şi pe Shaftesbury Avenue.

Atracţiile principale ale festivalului includ o paradă plină de viaţă şi un concert pe scenă, în Trafalgar Square, pe data de 22 februarie de la 10:00am la 6:00pm. Ziua începe cu o paradă de pe strada Duncannon până pe Shaftesbury Avenue, cu care alegorice, echipe de lei şi dragoni chinezeşti şi multe altele.

Spectacole cu artişti locali cât şi standuri cu mâncare şi artizanat tradiţional pot fi găsite în diverse locaţii de-a lungul zilei.

Există o multitudine de activităţi în care te poţi implica. Spre exemplu, vizitează cartierul Chinatown din Londra, faimos pentru multitudinea de restaurante chinezeşti.

Anul nou chinezesc este un eveniment important pentru comunitatea chineză din Londra cât şi din restul lumii.

Bazat pe calendarele lunare şi solare, data exactă a anului nou chinezesc variază, dar întotdeauna este undeva între sfârşitul lunii ianuarie şi mijlocul lunii februarie.

Fiecare an din zodiacul chinezesc este reprezentat de unul din cele 12 animale din zodiacul chinezesc.

Când: 19-22 februarie

Unde: Trafalgar Square, China Town şi alte locaţii.

Website: http://london.gov.uk/get-involved/events/chinese-new-year-2015

 

The Franchise Show

Evenimentul va fi alcătuit dintr-o varietate de prezentări şi seminarii pentru cei care sunt interesaţi să lucreze în franciză, să îşi transforme firma în franciză, cât şi pentru cei care sunt deja francizori.

Ai visat să ai propria afacere? Franciza e o metodă încercată şi testată de a lucra pentru tine, dar nu de unul singur.

The Franchise Show promite, prin intermediul unui seminar, să informeze şi să educe pe aceia care cumpără, încep sau îşi extind o franciză.

Când: 20-21 februarie

Unde: ExCeL London, 1 Western Gateway, Royal Victoria Dock, London E16 1XL

Program: 10am-5pm

Bilete: intrarea grauită

Website: www.thefranchiseshow.co.uk

 

The National Wedding Show

Expoziţia naţională de nuntă se întoarce pentru un nou sezon la Olympia National.

Poţi să rezervi, să angajezi, să încerci şi să cumperi orice ar putea fi necesar la ziua ta specială. Şi unde ai putea face acest lucru dacă nu la cea mai mare expoziţie de nuntă din Marea Britanie? The National Wedding Show se laudă că va aduce la un loc peste 300 de specialişti în domeniu – de la florişti la bijutieri şi fotografi.

O zi la The National Wedding Show o să te salveze de luni de planificări stresante şi o să-ţi ofere o multitudine de idei şi inspiraţie pentru marea zi. De la a proba şi cumpăra rochia de vis din miile expuse, la a închiria spaţiul, a comanda tortul, a rezerva fotograful şi multe altele, The National Wedding Show este un eveniment nimerit pentru o viitoare mireasă.

Ultima modă pentru mirese – de la rochii la accesorii şi coafură – poate fi observată la prezentarea de modă din cadrul evenimentului. De ce să nu încerci să fii mireasa perfectă? Vei primi sfaturi pentru machiaj şi coafură de la experţii din Wedding Theatre şi vei găsi idei de decor perfecte în The Vintage Area. La final vei putea face cumpărături la Designer Flower Market pentru ce este mai bun în aranjamente florale, iar apoi răsfaţă-te cu nişte ceai cu lapte la Vintage Tea Room.

Cu toate acestea şi multe alte surprize, The National Wedding Show este locaţia ideală pentru a planifica o nuntă.

Când: 20-22 februarie

Unde: Olympia National, Hammersmith Road, London W14 8UX

Program: vineri 10am-5pm, sâmbătă 10am-6pm, duminică 10am-5pm

Rezervă bilete la: www.weddingshow.seetickets.com/event/the-national-wedding-show/olympia/813266

Website: http://london.nationalweddingshow.co.uk/page/view/home

 

The Baby Show

Expoziţia pentru copii, The Baby Show, oferă familiilor cu un nou născut sau care aşteptă un copil o experienţă unică de cumpărături şi ocazia de a întalni experţi de top în îngrijirea nou născuţilor.

Când: 20-22 februarie

Unde: ExCeL London, 1 Western Gateway, Royal Victoria Dock, London E16 1XL

Program: 9.30am-5.30pm

Bilete: £20.00 (www.babyshowexcel.seetickets.com/tour/baby-show)

Website: www.thebabyshow.co.uk

 

The International Fashion Showcase

The British Council şi British Fashion Council vor prezenta 130 de designeri noi din peste 30 de ţări la cea mai mare prezentare de modă publică de acest gen.

Expoziţia anuală pentru noi creatori de modă internaţionali, acum la cea de-a patra ediţie, este gratuită şi va avea loc la Brewar Street Car Park în timpul săptămânii de modă din Londra, London Fashion Week, în perioada 20-24 februarie.

Punctele de atracţie ale expoziţiei vor include:

 • Liliana Sanguino va pregăti o prezentare de modă din Columbia
 • Japonia va prezenta colecţii ce explorează cele două extreme ale modei contemporane în Japonia: sensibilitatea minimalistă a hainelor tradiţionale (wafuku) şi interpretări japoneze a hanielor în still occidental (yofuku).
 • Cinci creatori de modă din Nigeria, inclusiv Kenneth Ize şi Adebayo Oke-lawal, vor prezenta colecţii atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei ce reinterpretează materialele, imprimeurile şi formele costumelor tradiţionale nigeriene.

Când: 20-24 februarie

Unde: Brewer Street Car Park, W1F 0LA

Bilete: Intrarea gratuită

Website: www.londonfashionweek.co.uk/news/692/The-International-Fashion-Show

 

Harrow Arts Centre Wedding Fair

Târgul de nunţi anual de la centrul de arte din Harrow se întoarce! Dacă urmează să fii mireasă, mire sau pur şi simplu eşti interesat de tot ce se poate găsi legat de nunţi, acesta este un eveniment ce nu trebuie ratat.

Când: 22 februarie

Unde: Harrow Arts Centre, Uxbridge Road, Hatch End, Middlesex HA5 4EA

Bilete: Intrarea gratuită

 

Târg de nuntă

Expozanţi şi furnizori vă vor pune la dispoziţie toate cele necesare pentru marea zi, inclusiv fotografi, transport, vacanţe pentru luna de miere, florării, firme de catering, locaţii pentru petrecere, coafori, manichiurişti, torturi şi prezentări de modă pentru haine de nuntă.

Când: 22 februarie

Unde: The Fairfield Halls & Ashcroft Theatre, Park Lane, Croydon CR9 1DG

Bilete: Intrarea gratuită

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!