Fabrică ilegală de mezeluri

Articol publicat in sectiunea Social pe data 21 aprilie 2014

O fabrică de mezeluri care funcţiona ilegal în Bucureşti a fost descoperită de ofiţerii Direcţiei de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliției, în urma unui control care i-a vizat pe comercianţii de fructe şi produse congelate din Capitală şi şase judeţe, potrivit unor surse din Poliţie.  Polițiștii au descoperit sute de kilograme de mezeluri care erau alterate şi ar fi urmat să fie vândute în două supermarketuri din Bucureşti, scrie Mediafax.

Fabrica funcţiona, conform anchetatorilor, complet ilegal, iar autorităţile au verificat dacă mezelurile produse au ajuns în supermarketuri şi dacă au fost inscripţionate cu brandurile unor firme cunoscute. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că fabrica respectivă a funcţionat, iniţial, în condiţii legale, până când administratorul acestuia a subînchiriat-o unei alte societăţi comerciale. Noii administratori ar fi continuat, însă, să producă mezeluri în mod ilegal.

Preşedintele ANSVSA, Vladimir Mănăstireanu, a declarat că mezelurile posibil alterate nu au ajuns în supermarketuri. Mănăstireanu a menţionat că la fabrica respectivă au fost găsite probleme legate de igienă şi că au fost luate mostre de carne pentru a se stabili, în urma analizelor de laborator, dacă aceasta era proaspătă.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!