Facultăți cu perspective derizorii

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi, Educaţie şi învăţământ pe data 18 aprilie 2016

students2

Într-un clasament al celor mai puțin folositoare diplome de studii universitare, după domenii, atât în Marea Britanie, cât și în Statele Unite pe primele locuri se numără cele de Pictură și alte arte. 

Astfel, în SUA, facultățile care nu-ți asigură un loc de muncă bine plătit după absolvire sunt, în ordinea descrescătoare a ratei șomajului și în ordinea crescătoare a salariului, cele de Antropologie și Arheologie, Cinematografie și Fotografie, Pictură și Sculptură, Filosofie și Teologie, Litere, Muzică, Educație Fizică, Design, Istorie, Limba și Literatura Engleză, potrivit forbes.com.

De cealaltă parte, în Marea Britanie, facultățile ai căror absolvenți nu reușesc să se angajeze rapid după absolvire și nu câștigă un salariu bun sunt cele de Arte, Comunicare, Medicină Veterinară și Agronomie, conform independent.co.uk.

În România, în funcție de numărul de oferte pe care studenții le-au avut la angajare, pe ultimele locuri se situează facultățile de Arte, Arhitectură și Urbanism și Științe Agricole și Silvice, conform gandul.info.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

O parere la “Facultăți cu perspective derizorii”

  1. Olivia Spune:

    Scommesse Sportive | F.C. CERTENOTTI I was suggested this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble. You’re incredible! Thanks! your article about Scommesse Sportive | F.C. CEBOINTTTERest Regards Justin

Spune-ti si tu parerea!