Falub, surprins de demitere

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 2 octombrie 2014

552 adrian falubTehnicianul Adrian Falub s-a declarat surprins de decizia clubului ASA Târgu Mureş de a pune capăt colaborării cu el, deoarece era în obiectiv.

„Am fost surprins pentru că nu mă aşteptam deloc. Nu am avut semnale. A mai venit domnul Pustai pe la meciurile noastre, dar cam atât. Am muncit cu încredere şi nu mă gândeam la asta, eram în obiectiv. Stăteam mult mai bine decât ne-am propus la începutul campionatului şi chiar nu mă gândeam la asta, însă aşa e în fotbal. Am discutat, am fost chemat la club după şedinţa Consiliului de Administraţie. M-au chemat, am discutat. Am vorbit şi de bani şi cred că sunt oameni de onoare şi o să fie lucrurile în ordine. Vreau să las loc de bună ziua şi nu vreau să fac scandal din orice”, a spus Falub imediat după aflarea veștii.

Adrian Falub crede că a avut un parcus foarte bun cu o echipă luată cu o săptămână înainte de a începe campionatul. „Am făcut multe sacrificii, am muncit mult, am avut rezultate bune pentru că obiectivul era salvarea de la retrogradare. Eu am avut două obiective: să promovez şi să salvez echipa de la retrogradare. În joc puteam merge doar în sus, pentru că la lotul de acolo şi atmosfera ce s-a creat eu spun să puteam merge mai sus de locul 6. Puteam ajunge în primele patru-cinci echipe din fotbalul românesc. Am avut o relaţie foarte bună cu jucătorii şi sper ca ei să meargă înainte. Sunt jucători de calitate şi caracter şi dacă vor fi bine antrenaţi şi bine susţinuţi, pot face performanţă acolo. Am întrebat şi eu care au fost motivele şi mi s-a zis că echipa nu juca spectaculos. Cel puţin mie asta mi s-a spus”, a adăugat el.

Clubul negociază acum cu fostul antrenor al formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Cristian Pustai.

„Am discutat în consiliu, am avut o discuţie şi cu Falub. Am ajuns la soluţia rezilierii contractului de comun acord. Acum se fac actele, urmează să le semnăm. Toţi am considerat că n-am avut joc efectiv, mai ales la ultimul meci s-a văzut asta. Iar de câteva ori am câştigat în ultimele minute. Acum suntem în discuţii cu Cristi Pustai să vină la noi”, a declarat viceprimarul oraşului Târgu Mureş, Claudiu Maior, membru în Consiliul de Administraţie al ASA Târgu Mureş.

Cristian Pustai a antrenat Pandurii Târgu Jiu până la 23 aprilie, când şi-a reziliat contractul punând capăt unei colaborări de un an şi trei luni.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!