Fanii Rapidului au furat dintr-o benzinărie

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 10 aprilie 2015

577 fani rapidFanii Rapidului au făcut din nou ceea ce știu să facă. Acum, lucrurile s-au petrecut în drum spre Cluj, acolo unde echipa lor a pierdut, 0-1, în faţa celor de la „U”. Suporterii au oprit autocarul pentru a alimenta într-o benzinărie. Doar că fanii giuleştenilor au început să-şi îndese în buzunare tot ceea ce le-a picat în mână şi s-au întors la autocar fără să plătească. Practic, fără exagerări, jaf organizat.

Angajații benzinăriei au observat ceea ce se întâmpla şi au chemat poliţia. Ajunşi la faţa locului, agenţii n-au vrut să aibă parte de scandal, aşa că singura măsură luată a fost să îi roage pe suporteri să se întoarcă la casierie pentru a achita produsele cumpărate.

Pe imaginile camerelor de supraveghere, publicate în ziarul Monitorul de Alba, se poate observa cum mai mulţi suporteri profită de îngrămădeală pentru a-şi umple buzunarele cu tot ce au nevoie.

Imaginile au ajuns pe mâna Poliţiei, care îi va identifica în cel mai scurt timp pe hoţi. Unul dintre cei care apar în filmare este Răzvan Căprăroiu, el fiind unul dintre suporterii care mai deţin acţiuni la clubul Rapid. Răzvan dispune de 2% din acţiuni. Poreclit „Boanţă”, acesta se aşază la casă să plătească, dar râde complice la ceea ce se petrece în jur.

Contactat pentru a lămuri situația jenantă, acesta a răspuns: „Nu trebuie implicat clubul Rapid în povestea asta! Chiar dacă sunt acţionar, eu merg în deplasări ca suporter! Am fost oripilat de cele întâmplate. Nu e normal ca nouă, celor de bună credinţă, care ne-am plătit produsele să ne fie arătate feţele pe filmare. Nu putem supraveghea pe toată lumea. Încercăm să strângem 1.700 lei pentru a acoperi prejudiciul şi pentru a repara imaginea suporterului rapidist”, a declarat el.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!