FC Bihor nu mai există

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 15 ianuarie 2016

612 bihorFC Bihor s-a chinuit până în ultimul moment să continue acest sezon de liga a doua, însă problemele orădeanilor nu s-au rezolvat, iar clubul a intrat în faliment după ce a pierdut ultimul recurs, astfel că nu mai poate juca vreun meci oficial în campionat.

Curtea de Apel Oradea a respins recursul clubului la declanșarea procedurii de faliment, soluția fiind postată în cursul acestei zile.

„Respinge ca nefondat recursul declarat de recurentul debitor Clubul Sportiv Fotbal Club Bihor Oradea în contradictoriu cu intimaţii creditori Szatmari Alexander Stefan, Muzsnay Zsolt , SC Trameco SA, DGRFP Cluj-Napoca prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bihor, Dulău Dorin Raul şi lichidator judiciar RVA Oradea Insolvency Specialists SPRL în reprezentarea debitoarei CS FC Bihor Oradea, împotriva Sentinţei nr. 1235/F din 6 octombrie 2015 pronunţată de Tribunalul Bihor pe care o menţine în totul. Fără cheltuieli de judecată în recurs. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 12 ianuarie 2016”, este mesajul postat pe portalul instanțelor de judecată.

„Sub denumirea de CS FC Bihor Oradea echipa nu îşi mai poate desfăşura activitatea. Acest recurs a fost ultima cale de atac a clubului”, a explicat Sergiu Tod, lichidator judiciar, reprezentant RVA.

Mircea Fodor, omul care a făcut eforturi incredibile în turul campionatului, pentru ca FC Bihor să-și poată continua activitatea, speră ca măcar centrul de juniori să poată fi salvat. Conducătorul face acum planuri pentru vara acestui an. FC Bihor a terminat anul pe locul 12, cu 13 puncte.

„În mod normal, cu prima echipă nu mai putem evolua în campionat. Sper să mai putem salva Centrul de copii şi juniori, echipele sunt în campionat şi majoritatea ocupă locuri fruntaşe. Juniori, care pot sta la baza unui nou proiect pornit de la zero, fără datorii. Fotbalul din Oradea nu va muri, vom vedea din vară din ce eşalon vom porni şi sub ce formă”, a spus Mircea Fodor, președintele FC Bihor.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!