Femeia de afaceri a anului în estul Londrei

Articol publicat in sectiunea Afaceri românești, Diaspora, Poveşti româneşti pe data 21 aprilie 2015

Londra_Cristina Bumbuc_Femeia de afaceri a anului_Barking

O româncă este câștigătoarea trofeului „Femeia de afaceri a anului” în Barking&Dagenham, unul dintre cele 32 de burguri care formează metropola Londra, capitala Marii Britanii. Numele acesteia este Cristina Bumbuc, iar premiul i-a fost acordat de primăria locală pentru felul în care ea conduce activitatea restaurantului propriu, Cristina’s.

 

Businesswoman of  the Year

Elena Cristina Bumbuc, proprietar și manager al restaurantului Cristina’s, este câștigătoarea din acest an a prestigiosului trofeu „Businesswoman of  the Year” (Femeia de afaceri a anului). Premiul i-a fost acordat de consiliul local din districtul metropolitan Barking&Dagenham cu ocazia „Lunii emancipării feminine” (Women Empowerment Month).

Nominalizările pentru competiția „Businesswoman of the Year” au fost transmise reprezentanților consiliului local din Barking&Dagenham de către populația din zona est-londoneză. Reprezentanții administrației publice locale au selectat ulterior doar câțiva candidați din cei astfel nominalizați, formând o listă scurtă cu potențiali favoriți la câștigarea trofeului. Femeile de afaceri alese în acest mod au fost apoi intervievate de aleșii locali. Ele au trebuit să răspundă la întrebări privitoare la afacerile pe care le conduc.

Românca Cristina Bumbuc a aflat că este câștigătoarea trofeului în cadrul unei ceremonii festive care a avut loc în 30 martie 2015.

„Eram deosebit de onorată și doar pentru faptul că am fost admisă în competiție, alături de atâtea alte femei de afaceri excepționale care își desfășoară activitatea în burgul metropolitan londonez Barking&Dagenham. Trebuie să recunosc însă, că sunt, cu atât mai mult, încântată fiindcă am fost aleasă câștigătoarea titlului de «Femeia de Afaceri a Anului»”, a declarat Cristina în timpul ceremoniei în care i s-a acordat premiul. „Serviciile excelente și preparatele culinare delicioase – acestea sunt cele două lucruri care îi fac pe clienți să revină în restaurantul nostru. De aceea doresc să mulțumesc și să îmi exprim recunoștința față de întreaga echipă de români care lucrează alături de mine la Cristina’s. Ei sunt cei care m-au ajutat ca visul meu să se transforme în realitate”, a mai afirmat câștigătoarea trofeului.

————————————–

„Transmitem organizatorilor cele mai profunde mulțumiri pentru nominalizarea Cristinei Elena Bumbuc în cadrul competiției derulate de consiliul local din Barking&Dagenham cu prilejul «Lunii emancipării feminine». Ei au arătat astfel recunoașterea față de munca asiduă depusă de Cristina, precum și față de devotamentul ei în felul în care conduce întreaga activitate în acest restaurant din zona Dagenham. Suntem foarte mândri de omul care ne conduce, Elena Cristina Bumbuc, manager și proprietar al restaurantului.”

Colectivul restaurantului Cristina’s din Barking, într-o postare pe rețeaua de  socializare Facebook

————————————–

 

Din Maramureș la Londra

Elena Cristina Bumbuc este originară din Vișeul de Sus, județul Maramureș. Ea conduce localul „Cristina’s, the best steak in Barking” (Cristina’s, cea mai bună friptură din Barking) începând de la înființarea acestuia, adică din luna iunie a anului 2013, conform unui comunicat de presă transmis redacției Diaspora Românească. Restaurantul a devenit în tot acest timp cel mai apreciat din zona amplasată în estul capitalei Regatului Unit. În plus, întreaga structură de personal care lucrează la Cristina’s este formată exclusiv din români.

Restaurantul Cristinei Elena Bumbuc se bucură de aprecierea clienților din zona londoneză Barking și are numeroase referințe favorabile postate de aceștia pe cunoscutul website de recenzii turistice www.tripadvisor.co.uk. „Am fost prima dată la acest restaurant după ce am văzut pe rețeaua de socializare Facebook referințele exprimate de alți clienți cu privire la serviciile oferite în cadrul acesteia. Și nu am fost dezamăgit deloc. Mâncarea a fost grozavă, foarte bine gătită, iar serviciile de servire sunt de asemenea impecabile. Poate că meniul nu este extrem de bogat, dar există opțiuni și pentru vegetarieni, ca și pentru cei care preferă pastele sau salatele. În plus, ți se oferă o varietate deosebită de fripturi”, susține un client pe tripadvisor.

„Noi am ales să servim ciuperci cu usturoi ca aperitiv. Apoi am mâncat mușchiuleț fript cu garnituri diverse. Ca desert am comandat tiramisu și cheesecake. Au fost delicioase ambele.

Decorul interior este de bun gust, iar restaurantul are vedere spre Barking Abbey, Biserica Sfânta Margareta și școala din zonă, deci este o perspectivă agreabilă pentru zona Barking.

Am primit un discount de 50% în momentul în care am vrut să facem plata și un card de fidelitate pe care să îl folosim la următoarele noastre vizite în restaurant. Ni s-au părut excelente toate aceste inițiative.

Am apreciat curățenia desăvârșită din restaurant. Și toaletele din local sunt extrem de curate.

Ne vom întoarce cu siguranță cât de curând. Este minunat că avem un restaurant de înaltă ținută în Barking”, se mai precizează în aceeași postare.

Autor articol: Marcel Istrate

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!