Festivalul de muzică românească Dor de casă, doar pe 24 mai

Articol publicat in sectiunea Diaspora, Evenimente românești pe data 8 mai 2015

Londra_Dor de casa_24 mai

Festivalul de muzică românească Dor de casă, programat a se desfășura pe 24 și 25 mai, se va desfășura doar într-o singură zi, pe 24 mai. Organizatorii au anunțat, într-un comunicat de presă, că modificarea s-a făcut la cererea publicului.

„Marele eveniment Dor de casă va avea loc doar în ziua de 24 mai 2015. Propus în zilele de 24 și 25 mai, când în Marea Britanie este Bank Holiday (zile libere la nivel național), evenimentul dorea să reunească românii de la Londra în două zile de petrecere. Majoritatea, însă, și-au exprimat regretul că nu pot fi prezenți în ambele zile, întrucât se întorc la serviciu în sectorul privat, ziua de luni, 25 mai, nefiind liberă pentru ei. Toți cei implicați au regândit întregul concept la o singură zi de eveniment la intensitate maximă! Toți artiștii anunțați pentru ziua a doua se vor alătura într-o ediție următoare.”

Evenimentul va fi o petrecere câmpenească cu scopul să reunească mii de români într-o locație iconică din Londra, unde o frântură din România tradițională, autentică, să fie adusă mai aproape de publicul larg.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!