Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 27 ianuarie 2014

PE SCURT:

  • Machado, la U Cluj
  • Keseru, marele pariu
  • Trei la Botev?
  • Pe bara, la U Cluj
  • Petrolul, vizitata de Grozav
  • Mandat nou pentru Argaseala

Machado, la „U” Cluj

„U” Cluj a obtinut semnatura brazilianului Machado, fost jucator la Cluj intre 2010 si 2012. Atacantul a plecat la Steaua, dar nu a confirmat in tricoul ros-albastru. A prins doar patru meciuri pentru trupa din Ghencea, iar acum ajunge la Cluj. Desigur, nu evita sa arunce sageti spre fosta sa echipa, desi nu a confirmat nici in liga a doua din Suedia, spunand ca Gigi Becali l-a scos din echipa. 

Keseru, marele pariu

Claudiu Keseru este marele pariu al Stelei, el fiind si singurul jucator cu nume care a fost transferat de campioana. Atacantul a fost la un pas de CFR in urma cu 2 ani, lucru recunoscut de presedintele ardelenilor Iuliu Muresan. De asemenea, acesta a mai spus ca l-a urmarit pe Keseru in meciurile jucate pentru Steaua si ca se vede ca acesta are o altfel de calitate in joc. 

Trei la Botev?

Dinamo i-a cedat pe Luchin si Curtean la Botev Plovdiv si ar putea face la fel si cu Cosmin Matei. Cosmin Moti, plecat la bulgari tot de la Dinamo, spune ca nu este surprins de mutarile reusite de Botev: „Matei ar face fata cu brio.” Mai mult, acesta a spus ca la bulgari, campionatul este mai puternic, cu infruntari mult mai serioase decat cele existente in Liga I. 

Pe bara, la Cluj

Finantatorul formatiei din Gruia are probleme mari financiare si i-a pus pe lista de transferuri pe Sepsi, Hora, Tade si Voiculet, pentru a scapa de salariile acestora. Sepsi si Hora se pregateau acum un an pentru meciurile cu Inter Milano. Acum cei doi se antreneaza cu juniorii, deoarece au refuzat pentru moment sa plece la Targu Mures, sub forma de imprumut. Tade si Voiculet au venit in vara la Cluj. 

Petrolul, vizitata de Grozav

Petrolul se pregateste pentru retur la Belek, in Antalaya. Jucatorii echipei ploiestene au avut parte de o surpriza. Fostul lor coleg, Gicu Grozav, aflat in cantonament in acelasi loc, i-a vizitat. Jucator la Terek Groznii, Grozav a fost primit cu urale de ex-colegi. Atacantul a petrecut mai mult de o ora cu ei, acestia fiind interesati mai ales de viata din Rusia. 

Mandat nou pentru Argaseala

Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a fost ales, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a LPF, pentru un nou mandat in Comitetul Executiv al FRF din partea echipelor din Liga I. Valeriu Argaseala a primit 11 voturi din partea cluburilor, in timp ce Dinu Gheorghe (Astra Giurgiu) a primit doar sase. Singurul club care nu a votat a fost Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu plecand mai devreme.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!