Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 3 februarie 2014
  • Transfer la Pandurii
  • Cerchez vine la Dinamo
  • Astra continua intarirea
  • Matei si Parvulescu, bine
  • Transfer si la Galati
  • Stoican: „Fara titlu”

Transfer la Pandurii

Pandurii Targu Jiu cauta sa devina mai puternica si vrea sa-l transfere pe macedoneanul Vladica Brdarovski (23 de ani) de la Pelister Bitola. Vladica joaca pe postul de fundas dreapta dar poate evolua si mijlocas de banda, in plus avand aptitudini si in centrul liniei mediene. Gorjenii au nevoie de un fotbalist care sa-l inlocuiasca pe Nicandro Breeveld, aproape de un transfer la Bologna.

Cerchez vine la Dinamo

Dinamo a reusit inca un transfer. Atacantul Cristian Cherchez a semnat dupa mai multe tratative. in varsta de 21 de ani, el  va merge cu Dinamo in cantonamentul din Spania. In perioada in care a antrenat formatia damboviteana, tehnicianul actual al lui Dinamo l-a antrenat si pe jucatorul care poate evolua acum ca mijlocas ofensiv si varf.

Astra continua intarirea

Astra continua sa se intareasca in perioada de transferuri. Acum, liderul Ligii I vrea sa transfere un fundas italian in varsta de 32 de ani. Ciro Capuano este fundas stanga, dar poate juca si mijlocas de banda si se afla deja in tratative cu formatia din Giurgiu. Capuano s-a facut remarcat la Empoli, a mai jucat la Pisa, Bologna si Palermo, iar din 2009 este la Catania.

Matei si Pirvulescu, bine

Gabi Matei si Paul Pirvulescu au fost singurii jucatori de evolutia carora Laurentiu Reghecampf s-a declarat multumit. Cresterea in forma sportiva a celor doi este importanta pentru Steaua, ei jucand pe doua posturi cu probleme. De altfel, revenirea celor doi la forma asteptata este neasteptata pentru multi, fiind o surpriza chiar si pentru antrenorul echipei din Ghencea.

Transfer si la Galati

Dupa Goighoechea, Giuseppe Prestia este al doilea fotbalist din Serie A care poate veni in aceasta iarna la Galati. in varsta de 20 de ani, jucatorul evolueaza pe postul de fundas central si este imbatabil in jocul aerian. Pe langa statura impresionanta, 1.90 m, Prestia are si o detenta foarte buna, ceea ce l-ar transforma in “turn de control”, asa cum isi doresc galatenii.

Stoican: “Fara titlu”

Locul al cincilea ocupat de Dinamo in clipa aceasta, insa la doar 7 puncte in spatele Stelei, poate fi considerat drept o performanta pentru formatia lui Stoican. Formatia din “Stefan cel Mare” isi asuma insa faptul ca acest an este unul de sacrificiu si reconstructie, iar tehnicianul Flavius Stoican a admis ca jucatorii sai nu pot spera la prea multe, mai ales la titlu.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!