Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 17 martie 2014

PE SCURT:

  • Încă 3 ani la Dinamo
  • Pârvulescu refuză Steaua
  • Gane, interesat de joc
  • Mansour, la ACS
  • Astra, la 4 puncte
  • Mutu și Zicu, dezamăgitori

Încă 3 ani la Dinamo

Ionel Dănciulescu, directorul general al lui Dinamo, a spus că viitorul lui Dorin Rotariu este în Ştefan cel Mare, jucătorul urmând să semneze un nou contract cu clubul. “Am stat de vorbă cu el. Această tevatură din ultima vreme l-a cam afectat. Roti este jucătorul lui Dinamo. Din vară va semna pentru încă 3 ani cu clubul. El trebuie să joace fotbal, nu e nicio problemă de cine este impresariat”, a completat Danciu-gol.

Pârvulescu refuză Steaua

Condamnarea lui Mihai Stoica a produs îngrijorare la Steaua, oficialii încercând să discute cu Gigi Becali despre întărirea staff-ului administrativ al grupării. S-au vehiculat numele lui Daniel Stanciu şi Narcis Răducan, dar cel mai aproape de o sosire în Ghencea a fost Eugen Pârvulescu. Acesta din urmă a anunțat că nu se pune problema să ajungă la Steaua deoarece are un obiectiv de îndeplinit la Târgu Jiu.

Gane, interesat de joc

Chiar dacă echipa lui este ultima în Liga I, antrenorul Coronei, Ionel Gane, susţine că în etapele viitoare nu va căuta doar obţinerea de puncte necesare salvării de la retrogradare, ci va ţine cont şi de felul în care vor juca elevii săi. Braşovenii au pierdut în deplasarea de la Dinamo, în ultimul meci al etapei cu numărul 22, scor 0-1 și sunt foarte aproape de liga a II-a.

Mansour, la ACS

Mansour revine în Liga 1. Atacantul senegalez s-a antrenat la Timişoara în această iarnă, până şi-a rezolvat situaţia cu fosta lui echipă, Ordabasy Shymkent din Kazakhstan. Cunoscut în Liga 1 ca “omul foarfecă”, Mansour a bătut palma cu ACS Poli până în vară, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon. El ar putea fi atacantul pe care-l caută de atâtea vreme Timișoara.

Astra, la 4 puncte

Astra a câştigat derby-ul pentru Europa cu Pandurii Târgu Jiu şi se menţine la 4 puncte în spatele Stelei. Daniel Isăilă a declarat după meci că Steaua rămâne favorită la câştigarea campionatului. Pentru Astra urmează un alt meci cu implicaţii în fruntea clasamentului, cu Petrolul. Antrenorul giurgiuvenilor nu ştie dacă să se bucure sau nu după plecarea lui Cosmin Contra, deși aceasta ar putea produce un șoc.

Mutu și Zicu, dezamăgitori

Valeriu Răchită consideră că Petrolul ar fi trebuit să se impună datorită lotului foarte valoros pe care îl are, însă evoluţia fotbaliştilor l-a dezamăgit. “Încă mai aşteptăm de la Mutu şi Zicu, au rămas datori clubului până acum. Nu şi-au dat seama că au venit într-un campionat mai puternic decât l-au lăsat, iar adaptarea este încă într-o fază incipientă”, a spus Răchită.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!