Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 24 martie 2014

PE SCURT:

  • Clujul schimbă strategia
  • Dinamo are impresar acceptat
  • Ciubotariu recunoaște inferioritatea
  • Noua speranță
  • UTA redevine…UTA
  • Niculae, la DIICOT

Clujul schimbă strategia

CFR nu se regăseşte. Echipa este ieşită din calculele pentru Europa și este eliminată și din Cupa României. Oficialii echipei creionează deja strategia pentru sezonul viitor, când se doreşte câștigarea campionatului. Miza va fi pe tineri, iar doi dintre cei care ar putea veni în Gruia din vară sunt mijlocaşul Neluţ Roşu (20 de ani, Concordia Chiajna) şi atacantul Sergiu Buş (21 de ani). 

Dinamo are impresar acceptat

Impresarul acceptat de Dinamo a vorbit despre planurile sale. Octavian Marin are 43 de ani și deţine licenţă din 2001, iar până de curând a făcut parte din departamentul de scouteri al clubului. Din acest sezon, acesta va fi procuratorul recomandat de clubul din „Ştefan cel Mare”. Deocamdată, Marin are un jucător sub contract, pe Gelu Velici. 

Ciubotariu recunoaște inferioritatea

Liviu Ciobotariu s-a dovedit fair-play şi a admis superioritatea adversarilor, chiar dacă ratările avute de formaţia sa ar fi creat șanse pentru obţinerea unui rezultat pozitiv. Totodată, el a recunoscut că formaţia pe care o pregăteşte se confruntă cu mari probleme în zona ofensivă, unde lipsa unui vârf veritabil, dar şi a unui mijlocaș de valoarea lui Sânmărtean, se fac din plin simţite. 

Noua speranță

Steaua a învins cu 3-0 pe Gaz Metan Mediaş, iar meciul din etapa a 23-a din acest sezon a consemnat şi un debut în Liga I. Robert Vâlceanu a jucat pentru prima dată în tricoul Stelei în Liga I şi a reuşit să marcheze în minutul 90+2 al meciului cu ardelenii. La 16 ani, Vâlceanu este considerat un mare talent și se pare că există chiar câteva cluburi europene care s-au interesat de serviciile sale. 

UTA redevine… UTA

Suporter Club UTA şi Alexandru Meszar au prezentat coordonatele viitorului. Organizaţia fanilor UTA-ei a decis să ofere drepturile federative date de Nicolae Bara, finanţator la Arad în perioada 2006-2008, clubului UTA Bătrâna Doamnă, care, practic, devine UTA. Astfel, o echipă care a făcut istorie revine pe scena fotbalului, probabil dorindu-și să ajungă în prima ligă. 

Niculae, la DIICOT

Ioan Niculae a fost chemat la sediul DIICOT. Acolo i-a fost adus la cunoştinţă faptul că s-a dispus o expertiză în dosarul în care Adriean Videanu este acuzat de abuz în serviciu, prin faptul că l-ar fi favorizat pe omul de afaceri. Dacă politicianul va fi găsit vinovat, probabil că dosarul va avea consecințe și pentru Ioan Niculae și un nou om de fotbal ar putea fi condamnat la închisoare.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!