FLASH

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 14 decembrie 2009

PE SCURT:

  • Golanski, ultimele 6 luni
  • Sabău îl vrea pe Eric
  • Atac la Lăcătuş
  • Ştefan acuză arbitrajul
  • Precontract cu Pandurii
  • Ioniţă, noua vedetă

 

 Golanski, ultimele 6 luni

Pentru Golanski, partida de la Craiova ar putea fi una dintre ultimele pe care le va juca în tricoul roş-albastru. La 1 ianuarie el va intra în ultimele 6 luni de contract, însă e de aşteptat ca Steaua să încerce să-l vândă încă din această iarnă pentru a-şi lua o sumă de bani în schimbul său. În cazul în care Golanski va rămâne până la jumătatea lui 2010, va putea pleca gratis în vară.

 

Sabău îl vrea pe Eric

Neluţu Sabău şi-l doreşte cu orice preţ la echipă pe brazilianul Mediaşului, Eric (24 de ani). „Îmi place foarte mult. Este tare pe picioare, tehnic, e jucător de ultimă pasă. Probabil vor fi discuţii în această perioadă competiţională”, a spus antrenorul lui Poli. Clauza de reziliere a contractului lui Eric se ridică la 370.000 de euro, dar timişorenii vor să plătească mai puţin şi să-l ofere la schimb şi pe Claudiu Ionescu.

 

Atac la Lăcătuş

Vali Badea a ţinut să-l înţepe subtil şi pe Marius Lăcătuş, care nu l-a folosit aproape deloc în cele două mandate ale sale ca antrenor al roş-albaştrilor. „Nu voi privi meciul ca pe o revanşă pentru că omul faţă de care aş fi putut să-mi iau o revanşă nu mai e acum la Steaua”, a declarat Badea. Însă Vali Badea uită că evoluţiile sale au fost unele departe de a face un tehnician să se folosească de el.

 

Ştefan acuză arbitrajul

Patronul Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, crede că în spatele arbitrajelor favorabile de care a beneficiat Unirea ori de câte ori a fost arbitrată de străini ar sta fraţii Ioan şi Victor Becali. El consideră că ambii impresari, prieteni buni ai lui Dan Petrescu, şi având cunoştinţe în fotbalul mondial, aranjează ca străinii să „tragă” cu Unirea ori de câte ori arbitrează echipa din inima Bărăganului.

 

Precontract cu Pandurii

Pentru a completa atacul echipei Pandurii, acolo unde se va renunţa din iarnă la Arrieta şi la Stromajer, gorjenii l-au transferat deja pe atacantul ivorian Youssouf Kamara, de la FC Argeş. Viorel Temelescu a confirmat semnarea unui precontract cu Kamara care se va prezenta la reunirea lotului echipei Pandurii pe 5 ianuarie, pe acesta urmând să se pună toate speranţele viitoare ale gorjenilor.

 

Ioniţă, noua vedetă

Fanii giuleşteni sunt încântaţi de evoluţia extraordinară a puştiului minune de la Rapid, Alexandru Ioniţă, şi au ţinut să-l răsplătească pe atacantul de 20 de ani pentru golurile marcate şi evoluţiile constant bune. El este aplaudat la scenă deschisă la fiecare meci al echipei sale, iar evoluţiile sale, foarte bune, l-ar putea aduce în atenţia selecţionerului Răzvan Lucescu, pentru că România are nevoie de atacanţi buni.


Etichete: , , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!