Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 31 martie 2014

PE SCURT:

  • Georgievski, spre Eintracht
  • Bilinski, aplaudat
  • Dică, nervos
  • Derby sărac la Cluj
  • Corona, ghinionista Ligii I
  • Licențierea se ține

Georgievski, spre Eintracht

Daniel Georgievski e aproape de Eintracht Frankfurt. Fundaşul dreapta al Stelei are şanse să ajungă din vară în Bundesliga, din postura de jucător liber de contract. Armin Veh, antrenorul lui Eintracht Frankfurt, îl monitorizează pe Georgievski din noiembrie. Steaua nu i-a propus prelungirea contractului scadent la finalul actualei stagiuni, iar Reghecampf nu pare să mai conteze pe serviciile lui. 

Bilinski, aplaudat

În ploaia de înjurături pe care jucătorii lui Dinamo au suportat-o până la vestiare, Bilinski a fost protejat de o umbrelă de aplauze. Evoluţia cu Pandurii şi dragostea fanilor l-au scos din depresie pe atacantul care a venit în iarnă, liber de contract. El are deja probleme cu spațiul locativ, fiind nevoit deocamdată să locuiască în hotelul lui Negoiță de la Otopeni, lucru care nu-i convine. 

Dică, nervos

Mai multe incidente între jucătorii formaţiei Viitorul şi oficiali ai echipei FC Botoşani au avut loc la finalul meciului câştigat de gruparea botoşăneană în etapa a XXIV-a a Ligii I. Căpitanul echipei oaspete, Nicolae Dică, i-a cerut socoteală centralului partidei, Sebastian Colţescu, pentru maniera în care a condus jocul şi a proferat injurii la adresa acestuia. A fost nevoie de jandarmi pentru potolirea spiritelor. 

Derby sărac la Cluj

Oficialii CFR-ului au rămas uimiți: cel mai important meci al Clujului pare lipsit total de interes pentru clujeni. La casele de bilete n-a mai fost aglomeraţie, iar derby-ul ar putea atinge un record negativ de spectatori. În 4 zile s-au vândut numai 5.000 de tichete, cele mai optimiste previziuni ale organizatorilor partidei nedepășind mai mult de 8.000 de oameni în tribune. 

Corona, ghinionista Ligii I

Corona Braşov este cea mai ghinionistă formaţie din acest an de Liga I. Trupa de la poalele Tâmpei are 16 înfrângeri în 24 de runde în acest campionat, 12 dintre ele fiind la limită! Şapte jocuri au fost pierdute cu 1-0, patru cu 2-1 şi unul cu 3-2. Ultima înfrângere de gen s-a produs vinerea trecută, la Mediaş, când formaţia antrenată de Ionel Gane a pierdut cu 1-0 printr-un gol marcat în minutul 86. 

Licențierea se ține

Preşedintele LPF Gino Iorgulescu a declarat că nu a făcut cluburilor din Liga I nicio promisiune privind anularea procesului de licenţiere în schimbul voturilor la alegerile din luna noiembrie a anului trecut. Reprezentanţii FRF au prezentat o situaţie a procesului de licenţiere conform căreia doar patru-cinci grupări din primul eşalon îndeplinesc în totalitate criteriile impuse de manualul de licenţiere.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!