Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 7 aprilie 2014

PE SCURT:

  • Albin rămâne la Petrolul
  • Teja, mulțumit
  • Burleanu, țintă pentru Negoiță
  • Rapidul va continua!
  • Lobby pentru Farul
  • Probleme la Craiova?

Albin rămâne la Petrolul

Geraldo Alves, Laurenţiu Marinescu şi Filipe Teixeira vor continua cu Petrolul, iar conducerea echipei a reuşit să convingă un alt fotbalist să nu părăsească formația. Mijlocaşul uruguayan Juan Albin a declarat că rămâne la Petrolul Ploieşti încă un sezon, el parafând o nouă înţelegere cu gruparea la care a ajuns în luna septembrie a anului trecut. El va pleca doar la o ofertă avantajoasă de la un club străin. 

Teja, mulțumit

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Mihai Teja, a declarat după meciul cu Gaz Metan Mediaş, 1-0, că este supărat pe atacantul Valentin Lemnaru, care a ratat un penalty, însă şi-a felicitat jucătorii pentru atitudine şi caracter. „Din păcate, el s-a jucat un pic cu acel penalty şi sunt supărat puţin pe el”, a spus Teja, dar probabil că asta nu va afecta locul jucătorului în primul 11. 

Burleanu, țintă pentru Negoiță

Nervos după arbitrajul prestat de Radu Petrescu în meciul cu Petrolul, Ionuţ Negoiţă l-a atacat pe noul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu. „Sper să se apuce să facă ceva cu adevărat. Merge prin Italia să convingă nu ştiu ce fotbalist să vină la naţională. Nu e de competenţa sa asta. Ar trebui să se apuce să facă reforme în fotbalul românesc. E bătaie de joc ce s-a întâmplat la Ploieşti”, a spus el. 

Rapidul va continua!

După ce planul de reorganizare al Rapidului a fost aprobat de Tribunalul Bucureşti, gruparea din Giulești a depus dosarul la FRF în vederea obţinerii licenţei pentru ediţia 2014/2015 a Ligii I. Jucătorii au fost de acord să semneze hârtii prin care au acceptat amânarea plăţilor, asta urmând să ajute clubul în dosarul de licențiere. Astfel, Rapid s-a salvat pe ultimii metri, fiind la un pas de intrarea în faliment. 

Lobby pentru Farul

Amammoo William, fost portar la Farul Constanţa la începutul anilor 2000, a postat un filmuleţ emoţionant pe youtube pentru salvarea echipei. Deşi este ghanez, William vorbeşte în limba română timp de 8 minute şi 51 de secunde, perioadă în care îi imploră pe fanii Farului să vină la stadion, iar pe oamenii de afaceri din Constanţa să nu lase să moară echipa de tradiţie din fotbalul românesc. 

Probleme la Craiova?

Ion Crăciunescu, fostul preşedinte al CCA, crede că CS Universitatea nu va primi drept de promovare în Liga I. „În Comitetul Executiv am spus că în statutul FRF sunt doar două condiţii să activezi în Liga a II-a, să retrogradezi din Liga I sau să promovezi din Liga a III-a. CS U Craiova nu se încadrează în nici una din aceste categorii, aşa că nu poate fi înscrisă în Liga a II-a. De aceea nici nu poate promova”, a spus el.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!