Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 14 aprilie 2014

PE SCURT:

  • Mutu se „repară”
  • Revine Porumboiu?
  • Decăderea lui CFR
  • Ploieștenii, supărați
  • Schimbări la Astra
  • Inter, după Gardoș

Mutu se „repară”

Adrian Mutu speră că se va recupera în timp util până la returul cu Astra. Mutu a început alegările uşoare pentru a vedea dacă genunchiul rezistă la efort. „Am trecut la alergări, fac schimbări de direcţie, să văd cum se comportă piciorul. Eu asta vreau, să revin la returul cu Astra. Este o săptămână importantă pentru noi, se anunţă două meciuri grele”, a declarat Mutu. 

Revine Porumboiu?

Adrian Porumboiu a susţinut o conferinţă de presă în care a susţinut că investiţia sa la clubul FC Vaslui a fost de aproximativ 28 milioane de euro. De asemenea, el a mai spus că toate atacurile lui Ciprian Damian la adresa sa sunt pure invenţii. Mai mult, prin prisma sumelor investite la club, Adrian Porumboiu ar putea reveni președintele lui FC Vaslui. 

Decăderea lui CFR

CFR este o umbră a formației care uimea în Liga Campionilor, dar a uitat în prezent ce înseamnă lupta pentru cupele europene. Trupa din Cluj se află mai aproape de retrogradare decât de Europa, iar în anul 2014 are numai o victorie. Într-un clasament al etapelor din retur, CFR a adunat numai 10 puncte, fiind la trei puncte distanţă de un loc retrogradabil. 

Ploieștenii, supărați

Petrolul a rămas fără victorie de când echipa este condusă de Răzvan Lucescu, dar ploieştenii susţin că puteau obţine mai mult decât un egal cu CFR Cluj, dacă prestaţia arbitrului Istavan Kovacs nu i-ar fi dezavantajat evident. De altfel, Petrolul a avut parte de un arbitraj ciudat și la meciul cu Dinamo, când jucătorii s-au plâns că Dinamo a fost ajutată să scoată un egal în meciul direct. 

Schimbări la Astra

Astra a pierdut la Braşov (1-2) şi echipa din Giurgiu şi-a luat gândul definitiv de la campionat. Ioan Niculae a declarat la câteva ore după meci că pregătirea de iarnă a fost una greşită şi că toată lumea de la club va fi reevaluată până la finalul sezonului. Cel mai probabil vor urma schimbări serioase la Giurgiu, atât la nivelul lotului, cât și la acela al băncii tehnice, unde este așteptat Victor Pițurcă. 

Inter, după Gardoș

Conform Calciomercato, Inter este interesată de stoperul Stelei, Florin Gardoş. Jucătorul ar urma să înlocuiască un alt român care a jucat pentru Inter, pe Cristian Chivu, care s-a retras din activitate în urmă cu o săptămână. Presa din Intalia a preluat comparaţia făcută de Dumitru Dragomir, care l-a asemănat pe Florin Gardoş cu Vlad Chiricheş. Gardoș este cotat de italieni la 4 milioane de euro.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!