Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 21 aprilie 2014

PE SCURT:

  • Blat la Sportul-Steaua
  • Yoda, pe bară
  • Nu au nimerit stadionul
  • Nemțenii, supărați
  • Căderea lui Rui Pedro
  • Pustai, încrezător

Blat la Sportul-Steaua

Dezvăluirile făcute de Marius Postolache despre un eventual aranjament care ar fi avut loc la meciul dintre Sportul Studenţesc-Steaua (1-2), din returul sezonului 2010-2011, au creat mirare în Liga I. Narcis Răducan, director sportiv în Ghencea la acea vreme, a reacţionat pozitiv faţă de demersul jucătorului, dar nu crede că şeful grupării din Regie, Vasile Şiman, ar fi avut vreo implicare în acest aranjament. 

Yoda, pe bară

Karim Yoda face parte din clubul jucătorilor de bandă din Liga I care au impresionat prin tehnică în regim de viteză. Chiar dacă a avut evoluţii oscilante, jucătorul Astrei e unul dintre fotbaliştii care au stârnit interesul oficialilor din Liga I. Însă el nu a reuşit să-l impresioneze și pe Ioan Niculae. Miliardarul l-a contestat vehement, iar actualul antrenor, Florin Marin, îl ține departe de teren. 

Nu au nimerit stadionul

După cei 350 de kilometri parcurşi din nordul Moldovei până la Cluj, fanii botoşăneni au greşit adresa şi au mers la arena Clujana, o bază de pregătire a echipei locale. Moldovenii au realizat prea târziu eroarea şi au ajuns la Cluj Arena la pauza meciului. Supărarea lor a fost cu atât mai mare cu cât au realizat că au ratat exact ceea ce le-ar fi plăcut, golul echipei favorite. 

Nemțenii, supărați

Nemțenii s-au luat cu vehemenţă de arbitrul Marius Avram. Preşedintele Ceahlăului, Viorel Măstăcăneanu, a coborât la pauza meciului din tribună şi s-a deplasat la vestiare. Aici, oficialul a protestat în dreptul cabinei arbitrilor şi a înşirat şi gafele brigăzii. „Nu l-aţi eliminat pe Bilinski pentru un cot în faţă şi vedeţi că a mai fost o fază asemănătoare la Constantinescu, pe final”, a spus el. 

Căderea lui Rui Pedro

Adus gratis de Jorge Costa la Cluj în august 2011, Rui Pedro a început cu stângul şi a prins cu greu un loc de titular. 2012 a fost un an perfect pentru mijlocaşul lusitan, în acea iarnă cota jucătorului ajungând la 1,5 milioane de euro. Acum, jucătorul a anunţat încă dinaintea partidei cu Galaţi că vrea să plece din vară de la CFR, suma de transfer fiind de doar 300.000 de euro. 

Pustai, încrezător

Pandurii a remizat pe teren propriu cu Săgeata, scor 0-0, iar Cristi Pustai este dezamăgit de faptul că elevii săi nu reuşesc să se impună pe teren propriu. În ciuda acestui rezultat, antrenorul Pandurilor nu s-a resemnat şi crede în continuare că echipa sa poate prinde un loc de cupă europeană, chiar dacă spune că echipa sa trece printr-o criză vizibilă pe propriul teren.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!