Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 5 mai 2014

PE SCURT:

  • Cu gândul la Cupă
  • Tensiuni la Pandurii
  • Viitorul, victorie mare
  • FC Brașov a rezolvat licențierea
  • Demitere sub Pietricica
  • Se schimbă Liga I?

Cu gândul la Cupă

Deși elevii săi speră la o vacanţă prelungită în cazul în care vor fi campioni până la finalul sezonului, Reghecampf nu este de acord: „Ne gândim la finala Cupei, nu vom da niciun fel de vacanţă”, a spus antrenorul după meciul cu Braşov. Steaua va juca finala Cupei României pe 23 mai cu Astra Giurgiu, un meci despre care credem că se poate spune încă de pe acum că are un câștigător. 

Tensiuni la Pandurii

Înfrângerea din meciul cu ACS Poli Timişoara, scor 0-1, l-a făcut pe directorul general al Combinatului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, să declare că la trupa gorjeană se întâmplă lucruri necurate. Acesta nu înţelege de ce echipa antrenată în prezent de Petre Grigoraş nu a reuşit să câştige niciun meci pe teren propriu în 2014, deşi a jucat doar cu echipe din partea a doua a clasamentului. 

Viitorul, victorie mare

Viitorul Voluntari s-a impus în deplasarea de pe terenul Coronei Braşov, scor 0-4. Golurile au fost marcate de Mitrea, Florin Tănase, Lazăr şi Axente. Cu această victorie, echipa lui Hagi s-a apropiat la un singur punct de salvarea de la retrogradare. De cealaltă parte, Corona Braşov a bifat eşecul care îi consfinţeşte revenirea în liga secundă după numai un sezon. 

FC Brașov a rezolvat licențierea

Cei de la FC Braşov au obţinut avizele nesecare pentru dosarul de licenţiere, astfel că gruparea braşoveană nu va avea niciun fel de probleme să obţină licenţa pentru sezonul 2014-2015. Confirmarea a venit din partea primarului Braşovului. Iată că brașovenii se liniștesc și din acest punct de vedere, pentru că în ceea ce privește clasamentul nu au niciun motiv de tensiune. 

Demitere sub Pietricica

Echipa de sub Pietricica a adunat şase înfrângeri consecutive, fără gol marcat, după meciul cu Mediaş (0-1) Sâmbătă seară, oficialii nemţeni încercau rezilierea acordului cu Marian Bondrea, pentru ca până luni dimineaţă să instaleze un nou tehnician. Deși vorbeau de un proiect pe termen lung, nemțenii au preferat să-l aducă pe Marin Barbu, care va trebui să salveze echipa de la retrogradare. 

Se schimbă Liga I?

Liga Profesionistă de Fotbal ia în considerare tot mai serios posibilitatea ca Liga I să se dispute după un noul model, cu play-off şi play-out. Deja în Liga II se testează acest sistem. În acest sens, LPF a emis un comunicat în care îi invită pe oficiali, jurnalişti şi chiar microbişti să-şi exprime părerile vizavi de această chestiune, ba chiar să vină cu idei pentru atragerea oamenilor la stadion.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!