Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 12 mai 2014

PE SCURT:

  • Miriuță vrea victoria
  • Suporterii aleg locul
  • Jucător-fantomă
  • Guilherme, la Steaua?
  • Anchetă internă la Dinamo
  • Mașină vandalizată

Miriuță vrea victoria

Clujenii au plecat optimişti spre Bucureşti. În pofida problemelor financiare, Miriuţă mizează pe un rezultat bun. „Am urmărit-o pe Dinamo la meciul cu Braşov (meci pierdut de bucureșteni cu 0-2), acolo unde nu a avut nicio şansă. Mergem să învingem. Nu e un derby. Derby este numai atunci când te baţi cu altă echipă la titlu”, a spus Miriuţă. 

Suporterii aleg locul

Steaua a învins cu 3-0 ultima clasată, Corona Braşov, dar Laurenţiu Reghecampf afirmă că partida nu a fost una uşoară, Corona având o prestaţie onorabilă în Ghencea. Antrenorul are şi o nemulţumire după acest meci: faptul că elevii săi au fost privaţi de suportul fanilor. Steaua poate deveni campioană după meciul cu Universitatea Cluj, iar suporterii vor alege locul unde echipa va celebra titlul cu numărul 25. 

Jucător-fantomă

Spaniolul David Auyanet (35 ani) nu a evoluat nici un minut la Pandurii Târgu Jiu în sezonul 2008-2009. Acesta s-a certat cu tehnicianul gorjenilor, Joaquim Teixeira, şi nu a vrut să mai vină în România. Conducerea clubului a reziliat unilateral  contractul lui Auyanet. Atacantul spaniol a mers la FIFA şi TAS, unde a avut câştig de cauză, iar Pandurii trebuie să-i achite 20.000 de euro pentru a stinge litigiul. 

Guilherme, la Steaua?

Petrolul întâmpină greutăţi în prelungirea contractului lui Guilherme Sitya, fotbalistul în vârstă de 24 de ani care e considerat unul dintre cei mai buni fundaşi stânga din Liga I. Impresarul brazilianului a venit luna trecută în România şi pe lângă discuţiile avute cu Daniel Capră, finanţatorul Petrolului, el s-a întâlnit şi cu Laurenţiu Reghecampf, iar jucătorul ar putea veni la Steaua liber de contract. 

Anchetă internă la Dinamo

Negoiţă a anunţat deschiderea unei anchete interne la Dinamo, după meciul cu FC Brașov, fără însă a fi foarte clar şi foarte ferm în privinţa acestei decizii. În același timp, finanțatorul lui Dinamo a spus că s-ar retrage din „mocirla” din fotbal, dar nici în ceea ce privește decizia aceasta nu este foarte ferm, spunând că există șanse să continue la clubul din Ștefan cel Mare. 

Mașină vandalizată

Victor Astafei a fost ţinta unui act de vandalism. Mijlocaşul Oţelului Galaţi şi-a găsit maşina personală lovită şi devastată. Evident este faptul că a fost un gest intenţionat, farurile fiind sparte şi portierele zgâriate. „E lucru mare să fii om bun în ziua de azi. Să fii om în viaţa asta e din ce în ce mai greu. Iar respectul este ceva uitat”, a spus Astafei despre incident.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!