Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 26 mai 2014

PE SCURT:

  • Petrolul pierde oameni
  • Patronatul decide
  • Iancu cere lămuriri
  • Vacanță la Dinamo
  • Reghe, ofertat de Al Hilal
  • Cel mai tânăr

Petrolul pierde oameni

Chiar dacă sezonul 2013-2014 al Ligii I nu s-a încheiat încă oficial, jucătorii Petrolului primesc deja oferte de transfer. Primul care s-ar putea despărţi de gruparea prahoveană în vară este francezul Soni Mustivar (24 de ani), care este dorit intens de campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad. Cum condițiile în Bulgaria sunt net superioare, jucătorul ar putea opta pentru un transfer rapid în țara vecină. 

Patronatul decide

În urma victoriei, scor 4-1, cu Viitorul, fotbaliştii Oţelului au asigurat locul echipei în prima ligă şi pentru ediţia viitoare de campionat, având garantat cel puţin locul 13 la finalul sezonului. Există, însă, riscul destrămării actualei echipe, atât cei din conducerea sportivă a clubului, cât şi foarte mulţi jucători spunând că vor pleca dacă nu se schimbă radical în bine condiţiile oferite de patronat. 

Iancu cere lămuriri

Fostul finanţator al Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, s-a arătat revoltat de decizia Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF, după ce aceasta a refuzat acordarea licenţei de Liga I pentru Rapid, dar a făcut acest lucru pentru Dinamo, deşi clubul din Ştefan cel Mare şi-a anunţat la scurt timp intrarea în insolvenţă. Fostul conducător al bănăţenilor i-a cerut imperios lămuriri şefului FRF, Răzvan Burleanu. 

Vacanță la Dinamo

Antrenorul formaţiei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că echipa sa şi-a atins obiectivul în acest sezon, clasarea pe un loc care să-i permită participarea în Liga Europa, motiv pentru care a decis ca jucătorii care au evoluat mai mult să intre în vacanţă. Cu toate acestea, UEFA este cea care va decide dacă Dinamo va participa sau nu în cupele europene. 

Reghe, ofertat de Al Hilal

După un sezon excepţional cu Steaua, la capătul căruia îşi poate trece în cont primul event din carieră, Laurenţiu Reghecampf a devenit interesant pentru echipele cu bani. Este vorba, mai precis, despre o ofertă din Golf. Potrivit mai multor surse din lumea arabă, de tehnicianul Stelei s-au interesat şefii echipei saudite Al Hilal, care i-ar fi oferit la semnătură un salariu anual de 3,5 milioane de euro. 

Cel mai tânăr 

Fotbalistul echipei FC Vaslui, Rareş Lazăr, în vârstă de 15 ani, a devenit, sâmbătă, la partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ, contând pentru etapa a 33-a a Ligii I, cel mai tânăr jucător al actualului sezon, conform Comisiei de Statistică şi Istorie a FRF. Lazăr, născut la 28 martie 1999, a debutat în Liga I în minutul 72 al partidei pierdute de FC Vaslui cu scorul de 0-2.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!