Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 29 mai 2014

PE SCURT:

  • Burleanu, în război
  • Galațiul, în vrie
  • Dinamo, în pierdere
  • Tătărușanu, fără transfer?
  • Antrenori pe pâine
  • Ofertă pentru Buș

Burleanu, în război

Noul preşedinte al FRF a avansat ideea debarcării lui Mircea Sandu din funcţia de preşedinte onorific al federaţiei şi a spus despre Adalbert Kassai, aflat în concediu medical, că se ascunde în spatele unor proceduri. În continuarea interviului, Burleanu vorbeşte despre puzderia de nereguli pe care spune că le descoperă zilnic în actele federației, dar acesta ar putea fi debarcat prin alegeri anticipate.

 

Galațiul, în vrie

Narcis Răducan, managerul general al echipei Oţelul Galaţi, s-a întâlnit cu patronul Dan Adamescu, dar n-a reuşit să-l convingă să-şi respecte obligaţiile. Un aspect important este că nu s-a obţinut vreo promisiune de plată a măcar unuia din cele patru salarii restante şi nici pentru activarea opţiunilor de cumpărare a jucătorilor împrumutaţi. Adamescu a spus că este gata să cedeze echipa oricui.

 

Dinamo, în pierdere

Dinamo poate pierde un nou jucător pe care doreşte să-l transfere în această pauză competiţională. Este vorba de brazilianul Wanderson Miranda, fotbalist care a evoluat pentru Corona Braşov. Mijlocaşul central a negociat contractul cu formaţia şi chiar s-a înţeles în privinţa duratei înţelegerii, salariului şi a bonusurilor, dar intrarea în insolvență a echipei îi poate interzice transferul la București.

 

Tătărușanu, fără transfer?

După ce a refuzat să îşi prelungească contractul cu Steaua, Ciprian Tătăruşanu a fost dat ca şi transferat în Italia, la Fiorentina, echipă care ar fi obţinut un acord verbal cu acesta încă din iarnă. Portarul a infirmat faptul că va pleca la echipa lui Vincenzo Montella: „Este totul numai din presă”, a declarat Tătăruşanu, iar portarul ar putea rămâne la Steaua și sezonul viitor.

 

Antrenori pe pâine

Liga I este instabilă din punctul de vedere al antrenorilor, cluburile din România fiind devoratoare de tehnicieni. În cele 34 de etape ale sezonului 2013-2014 nu mai puţin de 46 de antrenori au fost cel puţin un meci pe banca unei echipe. Doar doi antrenori dintre cei care au început sezonul l-au şi terminat pe banca aceleiaşi echipei, adică Laurenţiu Reghecampf (Steaua) şi Cristi Dulca (Gaz Metan Mediaş).

 

Ofertă pentru Buș

Corona Braşov a retrogradat la finalul sezonului, dar a propus un jucător interesant pentru Liga I. Sergiu Buş a impresionat în stagiunea recent încheiată, reuşind să înscrie nouă goluri pentru formaţia braşoveană. Buş a primit o ofertă tentantă din partea Petrolului Ploiești: un contract pe cinci sezoane cu un salariu de 5.000 de euro pe lună în primul an, plus bonusuri de performanţă.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!