Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 5 iunie 2014

PE SCURT:

  • Dinamo, reunire pe 12 iunie
  • Preda, în Ghencea!
  • Costea, în străinătate?
  • Grozavu vrea restricții
  • 7 milioane pentru Hagi
  • Sîrghi, spre italieni

Dinamo, reunire pe 12 iunie

Dinamo a fost exclusă din cupele europene de Comisia de Apel pentru acordarea licenţei cluburilor. Pregătirile pentru ediţia 2014-2015 a Ligii I vor începe pe 12 iunie, când lotul echipei va efectua vizita medicală. Vacanţa jucătorilor se va încheia la doar o zi după hotărârea Tribunalului Bucureşti în privinţa cererii de intrare în insolvenţă, așa că sunt și șanse ca Dinamo să nu se mai reunească.

 

Preda, în Ghencea!

Constantin Gâlcă, noul antrenor al echipei Steaua, îl va aduce în echipa sa şi pe Ştefan Preda, ca antrenor cu portarii. Fostul goalkeeper de la Petrolul şi de la Dinamo a colaborat cu Gâlcă şi la echipa naţională sub 17 ani, dar trecutul lui Preda ca fotbalist îl pune acum într-o postură delicată. Nu ar fi, însă, prima oară când se întâmplă așa ceva, Dănciulescu jucând și el în Ghencea, de exemplu.

 

Costea, în străinătate?

Florin Costea, jucătorul CFR-ului, ar putea ajunge la Toulouse, echipă care îl monitorizează de mai bine de 3 ani, anunţă presa din Hexagon. Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani a mai fost în atenţia echipei unde este legitimat Mihai Roman, dar Adrian Mititelu s-a împotrivit transferului. Ulterior, o accidentare l-a scos din circuit pentru câteva luni. Alături de el ar putea sosi și Dragoș Grigore, de la Dinamo.

 

Grozavu vrea restricții

Antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, a declarat că ar trebui impuse anumite restricţii în ceea ce priveşte aducerea de jucători străini, după modelul englez. „Ar trebui impuse nişte restricţii la aducerea de jucători străini! Aceştia ar trebui să fie mult peste jucătorii autohtoni. Aşa, vin tot felul de amatori şi ocupă locul unor tineri români care ar putea promova mult mai repede”, a spus antrenorul.

 

7 milioane pentru Hagi

Gheorghe Hagi are o ofertă de la Al Ahli. Potrivit mai multor surse din Golf, şeicii vor să îi pună pe masă românului nu mai puţin de 7 milioane de dolari pentru un contract pe 2 ani de zile. Hagi a fost unul dintre numele vehiculate în Ghencea ca înlocuitor al lui Reghecampf, dar fostul mare jucător al naţionalei a refuzat datorită implicării la Viitorul, considerând că ar fi un conflict de interese.

 

Sîrghi, spre italieni

Problemele de la Oţelul i-ar putea deschide calea către Serie A unuia dintre jucătorii gălăţeni. Cristi Sîrghi şi-a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract după ultimele veşti de la club. Italienii de la europacalcio anunţă că fundaşul a stârnit interesul mai multor echipe din prima ligă. Nu se spune nimic despre echipele interesate de el, dar probabil că acestea vor fi anunțate în curând.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!