Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 12 iunie 2014

PE SCURT:

  • Rămân la Botoșani
  • Arlauskis va apăra la Steaua
  • Teja, împotriva noului sistem
  • Clujul transferă ieftin
  • Dinamo, criticată
  • Onofraș, bucuros

Rămân la Botoșani

Jucătorii Marius Croitoru şi Attila Hadnagy şi-au prelungit contractele cu gruparea FC Botoşani, a declarat, marţi, preşedintele clubului, Cornel Şfaiţer. Attila Hadnagy a spus că şi-ar dori să îşi încheie cariera la FC Botoşani. „Mă simt foarte bine aici, suporterii sunt extraordinari. Am renunţat la nişte oferte pentru a continua la Botoşani, de unde mi-aş dori să mă retrag din fotbal”, a menţionat el.

Arlauskis va apăra la Steaua

Portarul echipei naţionale a Lituaniei, Giedrius Arlauskis, a semnat un contract cu Steaua, aceasta urmând să-l înlocuiască pe Ciprian Tătăruşanu, care a plecat la ACF Fiorentina după 5 ani petrecuţi în Ghencea, a anunţat campioana României pe pagina sa de Facebook. Jucătorul va fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă care va avea loc la stadionul Steaua.

Teja, împotriva noului sistem

Comitetul Executiv al LPF a aprobat adoptarea formatului cu 14 echipe şi sistem play-off/play-out, începând cu ediţia 2015-2016 a Ligii I. Reducerea numărului de echipe din Liga I nu este pe placul tuturor. După ce Ionuţ Lupescu a criticat vehement acest sistem, Mihai Teja se declară împotriva acestuia, mai ales că el a activat în Belgia şi cunoaşte foarte bine ce implică un sistem play-off/play-out.

Clujul transferă ieftin

CFR Cluj va profita de problemele financiare ale celor de la Dinamo şi va participa în ediţia viitoare a Europa League, deşi ardelenii s-au clasat la finalul sezonului pe poziţia a 6-a. Rămaşi fără mai mulţi jucători, clujenii încearcă să se adapteze la noile reguli impuse de acţionariatul clubului. Astfel, clubul din Gruia încearcă să transfere jucători tineri şi fără nume, dar cu perspective, pe modelul Lacina Traore.

Dinamo, criticată

Campion cu Dinamo în 2000 şi 2002, Kiriţă priveşte cu îngrijorare viitorul formaţiei din „Ştefan cel Mare”. Managementul eronat şi investiţiile mici din ultimii ani sunt criticate de fostul căpitan al grupării din „Ştefan cel Mare”, care spune că Stoican a fost luat de val când s-a lăudat cu clasarea pe locul patru. Kiriță a mai spus că Dănciulescu nu are spiritul lui Hâldan.

Onofraș, bucuros

Căpitanul echipei CSMS Iaşi, Marius Onofraş, a declarat duminică, la petrecerea de final de sezon, ce a avut loc la un restaurant ieşean, că este extrem de încântat că a reuşit o nouă promovare cu gruparea din dealul Copoului. Mijlocaşul echipei ieşene a mai precizat că şi-ar dori să continue în dealul Copoului: „Eu mai am un an contract cu Iaşul şi mi-ar plăcea să rămân să joc din nou în Liga I”, a spus el.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!