Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 19 iunie 2014

PE SCURT:

  • Petrolul are tricouri noi
  • Se întoarce Craiova
  • TRX-ul este de bază
  • Pandurii intră în pregătiri
  • Chelsea, după Latovlevici?
  • Fanii cer socoteală

Petrolul are tricouri noi

Petrolul Ploieşti a renunţat la parteneriatul cu Puma şi intră sub umbrela Nike. Noile tricouri au intrat deja în producţie. Răbdarea fanilor a fost alimentată cu câteva imagini în care sunt prezentate noile kit-uri. Acestea arată interesant, cu o combinaţie în culorile tradiţionale pentru cel de pe teren propriu şi negru – pentru cel folosit pentru meciurile din deplasare.

Se întoarce Craiova

Dacă la reunire Ionel Gane a avut la dispoziţie 19 jucători, lotul Craiovei se lărgeşte la fiecare şedinţă de pregătire. Astfel, Curelea şi Valskis au fost prezenţi la antrenamentul desfăşurat pe terenul „Zoltan Crişan”. Costin Curelea a marcat 10 goluri în sezonul trecut, fiind golgheterul echipei, el ajungând la o înţelegere cu conducerea clubului pentru prelungirea contractului.

TRX-ul este de bază

Exerciţiile TRX rămân de bază la Steaua şi după plecarea lui Neubert. Jucătorii sunt obişnuiţi cu ele, nu au nici o problemă în a executa corect mişcările. Totuşi, unul dintre secunzii lui Gâlcă e vizibil încurcat când lucrează cu ele. Nicolae Dică nu e obişnuit cu TRX-ul. Nu ţine spatele drept, la fel ca şi ceilalţi jucători, dar primşte sfaturi bune din partea lui Horea Codorean şi pare că se acomodează.

Pandurii intră în pregătiri

Formaţia Pandurii Târgu Jiu şi-a reluat pregătirile în vederea sezonului 2014/2015, la antrenamentul condus de tehnicianul Petre Grigoraş fiind prezenţi 19 jucători, informează site-ul oficial al clubului. Printre jucătorii care au participat la şedinţa de pregătire s-au numărat şi Ionuţ Rada şi Alexandru Dan, reveniţi după împrumuturile la Universitatea Cluj, respectiv ASA Târgu Mureş.

Chelsea, după Latovlevici?

O publicaţie din Anglia susţine că Chelsea ar fi interesată de Iasmin Latovlevici. Pare incredibil, dar The Mirror scrie că Jose Mourinho a rămas impresionat de fundaşul Stelei după meciurile din Champions League şi l-a trecut pe o listă cu soluţii pentru postul de fundaş stânga. Însă prima opţiune pentru această poziţie este Filipe Luis, campion în Spania cu Atletico Madrid.

Fanii cer socoteală

Ultraşii dinamovişti au mers, sâmbătă, înainte de finala Campionatului Naţional de Juniori B, în cantonamentul echipei mari de la Săftica. Aproximativ o sută de suporteri au vrut să discute cu jucătorii, dar mai ales cu antrenorul Flavius Stoican. Fanii au intenţionat să-i mobilizeze pe jucători şi au transmis că vor fi alături de echipă, mai ales după ce şefii au cerut insolvenţa societăţii care administrează clubul.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!