Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 3 iulie 2014

PE SCURT:

  • Dinamo, adversar modest
  • Începe bâlciul
  • Caritate cu tricoul Stelei
  • Miriuță temperează dorințele clujenilor
  • Acord ciudat
  • Lot schimbat la Oțelul

Dinamo, adversar modest

Dinamo s-a impus lejer, 5-0, în primul amical din cantonamentul din Anglia, împotriva lui Cheadle Town, echipă de liga a 10-a. Pentru Dinamo au marcat F. Miranda (23), V. Lazăr (47, 71), B. Gavrilă (62) şi M. Boubacar (68). Chiar dacă nu au făcut transferuri sonore pentru noua ediţie a campionatului, Flavius Stoican este mulţumit de jucătorii pe care îi are la dispoziţie.

Începe bâlciul

La nici o lună din momentul în care a semnat cu Steaua, Costel Gâlcă se află în faţa unei perioade care îi poate influenţa cariera pe banca echipei campioane. Steaua va începe un program intens cu amicale, apoi cu meciuri oficiale: în Supercupa României, în preliminariile Ligii Campionilor, apoi în startul Ligii I. Steaua are la dispoziţie patru amicale pentru a se pregăti pentru noul sezon, care include și Liga.

Caritate cu tricoul Stelei

Plecat de la Steaua după terminarea sezonului 2013-2014, când i-a expirat împrumutul de la Sampdoria, Federico Piovaccari se ocupă în clipa de față cu acţiuni caritabile. Atacantul de 30 de ani şi-a scos la licitaţie chiar și unul dintre tricourile purtate la Steaua, cu scopul de a dona suma adunată clubului Cittadella, pentru care a jucat în sezonul 2010-2011.

 

Miriuță temperează dorințele clujenilor

Vasile Miriuţă, antrenorul echipei CFR Cluj, e realist şi ştie că formaţia sa are şanse mici să se lupte la titlu în Liga I, mai ales că lotul s-a remaniat serios. De la echipă au plecat jucători importanţi în această iarnă şi au fost aduşi fotbalişti mai puţin titraţi, de la cluburi din eşaloanele secunde din străinătate sau care s-au luptat în Liga I la retrogradare, ceea ce-l face să tempereze speranțele celorlalți.

 

Acord ciudat

LPF a dat un comunicat prin care renunţă la a mai acorda monopolul dreptului de a pătrunde pe stadioanele Ligii I către Asociaţia Presei Sportive. Conform înţelegerii, pe stadioane puteau intra doar ziariştii acreditaţi de APS, iar la publicarea unor articole care „să prejudicieze imaginea LPF, a cluburilor membre, a jucătorilor şi oficialilor acestora”, respectivele acreditări puteau fi retrase sau suspendate.

Lot schimbat la Oțelul

Lotul echipei Oţelul Galaţi a plecat în stagiul de pregătire din Poprad, Slovacia, acolo unde formația se va pregăti până pe 12 iulie. Lotul pe care noul antrenor principal, Hans Michael Weiss, îl va avea la dispoziţie este format din 18 jucători, foarte mulţi dintre aceştia sunt nou-veniţi la echipa din Liga I. În plus, în Slovacia se vor alătura alţi fotbalişti care trebuie să confirme pentru a fi păstraţi la Oţelul.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!