Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 17 iulie 2014

PE SCURT:

  • Nevoie de jucători
  • Amical ratat
  • N-au antrenor, dar vând bilete
  • Ieșenii, gata cu pregătirea
  • Cluj, schimbare de nume
  • Oțelul nu convinge

Nevoie de jucători

Steaua a pierdut Supercupa României, un meci fără miză poate pentru fotbaliştii roş-albaştri, dar o partidă pe care ar fi fost important să o câştige pentru Constantin Gâlcă, aflat la primul joc oficial ca antrenor al echipei din Ghencea. După meciul de pe Naţional Arena, tehnicianul stelist a afirmat pentru întâia oară răspicat că are nevoie de jucători noi la echipă, lucru care era de așteptat.

Amical ratat

Viitorul ar fi trebuit să dispute o partidă amicală în compania celor de la Leeds, dar meciul nu a mai avut loc. “Noi le-am trimis contractul pentru disputarea partidei semnat, însă nu l-am mai primit înapoi. Ca să ajungem acolo ar fi trebuit să parcurgem o distanţă de 1000 de kilometri dus-întors”, a spus Narcis Răducan. Cei de la Leeds i-au aşteptat pe români, dar au jucat un meci cu echipa a doua a lor.

N-au antrenor, dar vând bilete

Rapidul se confruntă cu mari probleme legate de alcătuirea lotului şi mai ales în ceea ce priveşte clarificarea acţionariatului. Cu toate acestea clubul din Giuleşti a făcut un pas spre normalitate şi pentru a evita aglomeraţia produsă la casele de bilete, a oferit fanilor posibilitatea de a-şi achiziţiona tichete pentru turul preliminar al Cupei Ligii contra lui CS Universitatea Craiova prin reţeaua Eventim.

Ieșenii, gata cu pregătirea

CSMS Iaşi a încheiat cu o remiză turneul de pregătire din Slovenia, scor 0-0 cu formaţia croată NK Zagreb. În precedentele trei amicale, ieşenii au înregistrat următoarele rezultate: 8-1 cu Beltinci (Slovenia, liga a treia), 1-2 cu Jagodina (Serbia, liga I) şi 0-1 cu Academia Puskas (Ungaria, liga I). Gruparea antrenată de Lăcătuş va reveni în ţară și va continua pregătirea în vestul ţării.

Cluj, schimbare de nume

Comitetul Executiv a aprobat schimbarea denumirii lui CFR Cluj. Vechea societate se numea SCS FOTBAL CLUB CFR 1907 CLUJ, nume care a fost simplificat în Fotbal Club CFR 1907 CLUJ SA. Cererea este legată de schimbările făcute la nivel de conducere. Arpad Paszkany a cedat 80% din acţiuni unui grup format din 29 de firme, iar noii acţionari s-au grupat într-o nouă societate, Fotbal Club CFR 1907 CLUJ SA.

Oțelul nu convinge

Oţelul Galaţi şi-a încheiat seria meciurilor amicale din stagiul de pregătire centralizată de la Poprad, Slovacia. În ultimul joc test, Oţelul a întâlnit echipa locală FC Poprad, nou-promovată în liga secundă, deşi iniţial ar fi trebuit să evolueze împotriva formaţiei de primă ligă poloneză Ruch Chorzov. Partida în care au fost testaţi trei noi jucători s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!