Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 24 iulie 2014

PE SCURT:

  • FC Bihor are președinte
  • Salarii neachitate
  • Mutu, invizibil
  • Echipă nouă pentru ASA
  • Balint, la mâna Rapidului
  • Hîldan, pe autocar

FC Bihor are preşedinte

Activitatea clubului FC Bihor se pare că reintră în normal după ce, săptămâna trecută, Adunarea Generală a Asociaţilor (AGA) a clubului orădean a decis să-l numească în funcţia de preşedinte pe Viorel Nemeş. Viorel Gheorghe Nemeş are 56 de ani, este căsătorit, tatăl a doi copii, ofiţer în MI şi a fost şeful Poliţiei de Frontieră Oradea.

 

Salarii neachitate

Cu opt dintre jucătorii sosiţi în această vară la Cluj, CFR a pierdut la Iaşi cu 2-4 partida din Cupa Ligii. A fost o nouă ocazie pentru Vasile Miriuţă de a cere alte întăriri, nemulţumit de felul cum s-au adaptat mulţi dintre fotbaliştii noi. Se pare că oficialii echipei s-au convins şi ei de nivelul celor veniţi şi încearcă să mai transfere şi alţi jucători.

 

Mutu, invizibil

Adrian Mutu a fost în centrul atenţiei doar în afara terenului, la Cluj, el neavând vreun şut pe poartă în meciul din Cupa Ligii cu „U” Cluj. Atacantul a pierdut toate duelurile aeriene şi a reuşit un singur dribling în 30 de minute, atât cât a petrecut pe terenul de joc. De altfel, evoluţia sa normală de când a revenit în România.

 

Echipă nouă pentru ASA

ASA Târgu Mureş va aborda sezonul de Liga I cu un lot schimbat în totalitate faţă de cel cu care a promovat din liga secundă. Ultimii jucători aduşi de Daniel Stanciu, managerul executiv al echipei transilvănene, sunt Nicolas Gorobsov, Milos Deletic şi Helder Castro. Echipa a făcut în pauza competiţională nu mai puţin de 14 transferuri.

 

Balint, la mâna Rapidului

Valentin Balint, fostul atacant de la Dinamo, se pregăteşte cu Rapid şi speră să semneze cât mai repede un contract cu giuleştenii. „În următoarele 3 zile voi semna cu Rapid, chiar dacă nu se va cunoaşte acţionariatul. Eu sper să vină Massone sau oricare alt investitor. Mie mi s-a spus că până la urmă va fi bine”, a declarat Balint.

 

Hîldan, pe autocar

Dinamo continuă campania prin care poartă vie memoria „Unicului căpitan”, Cătălin Hîldan. Numele regretatului fotbalist a fost atribuit unei peluze din stadionul din şoseaua Ştefan cel Mare, la scurt timp după decesul fostului lider din „Groapă”. Acum, chipul jucătorului a ajuns pe autocarul echipei conduse de Flavius Stoican.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!