Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 31 iulie 2014

PE SCURT:

  • Niculae nu vrea la Rapid
  • Tricouri la licitație
  • Dinamo, în forță
  • Oțelul, greu
  • Andronache, contestată
  • Contestație

Niculae nu vrea la Rapid

Venirea lui Valerii Moraru ca principal acţionar la Rapid nu aduce transferul aşteptat de suporterii giuleşteni. Deşi Daniel Niculae a acceptat să joace în retur pentru a ajuta echipa sa de suflet să promoveze, atacantul în vârstă de 31 de ani nu doreşte să evolueze din nou pentru echipa antrenată de Ganea. Niculae se antrenează cu Rapid, dar așteaptă să semneze un contract cu o echipă din Vest.

Tricouri la licitație

Fanii lui U Cluj pot achiziţiona tricourile pe care jucătorii lui Mihai Teja le-au purtat la prima partidă a sezonului, cu Petrolul, din Cupa Ligii. Printre tricouri se află şi ultimul purtat la “U” Cluj de Valentin Lemnaru, noul atacant al Stelei. Acesta a ajuns deja la suma de 460 de lei. Licitaţia se desfăşoară pe pagina de facebook Universitatea Cluj, licitația începând de la 200 lei pentru fiecare tricou.

Dinamo, în forță

Dinamo începe campionatul în forţă, 4-0 cu Oţelul, şi se anunţă una dintre candidatele la locurile de cupe europene. Bilinski a arătat o formă de zile mari şi a reuşit o triplă, spre bucuria lui Flavius Stoican. Dinamoviștii se pregătesc pentru o deplasare grea, la U Cluj, dar antrenorul lui Dinamo anunţă un nou meci mare: “Să fiţi convinşi că vor avea partidă grea cu noi”, a spus el.

Oțelul, greu

Oţelul are un start de sezon extrem de slab (0-4 cu Dinamo) şi se înscrie încă din prima etapă pe lista echipelor care se vor bate pentru evitarea retrogradării. Antrenorul gălăţenilor nu îşi face însă griji şi spune că nu ar trebui făcută o tragedie. Cu toate acestea, schimbările petrecute în vară la Galați par că vor aduce orice, dar nu și revirimentul unei echipe care a fost cândva campioană.

Andronache, contestată

În tribuna oficială a stadionului din Giuleşti au luat loc două persoane de care depinde viitorul echipei Rapid, Cristina Andronache şi Valerii Moraru. Dacă ultimul a fost întâmpinat cu aplauze de către fanii de la tribuna 0, administratorul judiciar nu s-a bucurat de aceeaşi popularitate, ba dimpotrivă, a fost contestat de suporteri, în stilul caracteristic al acestora, adică înjurături grele.

Contestație

Liga Profesionistă de Fotbal a solicitat, luni, FRF clarificări privind modul de aplicare al articolului 41 din Regulamentul Disciplinar după ce FC Braşov a contestat dreptul de joc al portarului echipei Petrolul, Peterson Pecanha, în meciul de duminică. Dacă brașovenii vor avea dreptate, Petrolul ar putea pierde meciul la masa verde.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!