Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 11 septembrie 2014

PE SCURT:

  • Din fotbalul…mic
  • Gâlcă, doar cu titlu
  • Gata cu transferurile
  • Martin acasă, vine Niculae?
  • Hoban, reprimit în lot
  • Craiova are Târnăcop

Din fotbalul… mic

Mutată la Işalniţa, echipa Viitorul Municipal Craiova, din Seria a IV-a a Ligii 3, s-a prezentat la meciul din etapa a II-a, cu UTA Bătrâna Doamnă, absolut hilar. Responsabilii arenei au trasat tuşele şerpuit, iar linia careului mare a fost făcută la 12 metri, în loc de 16! Observatorii au întârziat startul meciului până la refacerea marcajelor.

 

Gâlcă, doar cu titlu

Gigi Becali i-a transmis tehnicianului că stă la Steaua cât timp echipa păstrează şanse pentru cucerirea unui nou titlu. Miza recompenselor financiare dintr-o viitoare participare în UCL e ceea ce îl mai interesează pe patron şi explică rapiditatea cu care a acţionat imediat după episodul Sofia, împrumutând trei jucători într-o săptămână.

 

Gata cu transferurile

S-a încheiat perioada de transferări din Liga I. De marţi, 9 septembrie, şi până la următoarea perioadă de mercato, programată în iarnă, în perioada 25 ianuarie – 22 februarie 2015, singurii fotbalişti care pot fi legitimaţi sunt cei liberi de contract sau cei care şi-au depus cererile pentru a deveni liberi în intervalul perioadei de transfer.

 

Martin, acasă, vine Niculae?

Rapid îşi încheie cantonamentul montan din Poiana Braşov. Giuleştenii au jucat în weekend şi un amical cu Cetate Râşnov (scor 7-1), la finalul căruia antrenorul Ionel Ganea l-a trimis acasă pe tânărul Mădălin Martin. De asemenea, tehnicianul a mai spus că Daniel Niculae ar putea semna în următoarea perioadă cu clubul din Giulești.

 

Hoban, reprimit în lot

Ovidiu Hoban a fost reprimit în lotul Petrolului după ce fusese exclus din lotul echipei antrenate de Răzvan Lucescu în urma unui conflict cu managerul sportiv al clubului, Marius Nicolae. Hoban a jucat 84 de minute în victoria naţionalei României contra Greciei şi a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

 

Craiova are Târnăcop

CS Universitatea Craiova l-a achiziţionat pe fostul jucător de la Sportul Studenţesc, FC Bihor şi Universitatea Cluj, Ionuţ Târnăcop. Mai mult, Craiova îl testează și pe fostul mijlocaş al FC Universitatea Craiova, Cosmin Gângioveanu, care până acum s-a pregătit cu echipa-satelit, dar a fost chemat de curând la antrenamentele primei formaţii.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!