Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 18 septembrie 2014

PE SCURT:

  • Vine Niculae?
  • Miriuță a refuzat arabii
  • Grigoraș nu este îngrijorat
  • Weiss acuză jucătorii
  • Deac ratează turul
  • Audiență…0!

Vine Niculae?

Antrenorul formaţiei Rapid, Ionel Ganea, a declarat că atacantul Daniel Niculae discută cu oficialii clubului despre revenirea la gruparea giuleşteană şi speră ca legitimarea lui să fie rezolvată până miercuri. Ar fi o minune ca acest lucru să se întâmple, ținând cont că Rapid este departe de a fi scăpat de problemele financiare sau de a avea patron.

Miriuță a refuzat arabii

CFR şi Miriuţă sunt surpriza începutului de campionat. Victoria cu Astra, 4-1, obţinută sâmbătă, i-a adus pe clujeni pe locul doi. Vasile Miriuţă putea pleca din România înainte de începerea noului sezon, când a primit o ofertă de aproape 500.000 de dolari de la un club din liga secundă a Qatarului, dar a preferat să continue la Cluj.

Grigoraș nu este îngrijorat

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat după remiza din meciul cu Petrolul Ploieşti, 1-1, că nu este mulţumit cu acest rezultat, dar a precizat că nici nu este trist. Este un rezultat bun, în compania unei echipe cu pretenții la titlu, doar că Pandurii sunt acum singura echipă care nu a câștigat pe teren propriu în acest sezon.

Weiss acuză jucătorii

Antrenorul german al echipei Oţelul Galaţi, Hans Michael Weiss, a declarat că jucătorii săi le-au oferit adversarilor victoria pe tavă. „Le-am oferit pe tavă victoria adversarilor. Nu e normal să primeşti gol printr-un şut de la 25 de metri. Sperăm să ne revenim şi să câştigăm meciul cu CFR Cluj de etapa viitoare”, a încheiat Weiss.

Deac ratează turul

Jucătorul lui CFR Cluj, Ciprian Deac, nu va scăpa de ce s-a temut mai mult, după accidentarea suferită în partida cu Astra. Mijlocaşul a fost supus unui RMN, Deac având ruptură de ligamente şi necesită intervenţie chirurgicală. Perioada de recuperare estimată va fi de 4 luni, iar Deac ratează turul de campionat.

Audiență… 0!

Pentru prima oară în istoria audienţelor măsurate în România, un meci de Liga I în care a jucat Steaua a făcut audienţă zero pe publicul comercial (18-49 de ani). Evenimentul s-a petrecut vineri, în etapa a 7-a a campionatului, atunci când, conform Kantar Media, la Steaua-Gaz Metan (3-1) s-au uitat doar 1.000 de oameni din zona țintă.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!