Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 25 septembrie 2014

PE SCURT:

  • Pandurii sesizează CCA
  • Petrolul, pusă la colț
  • Tade, aproape de record
  • Ogăraru este contestat
  • La comisie
  • Keșeru, spre Oli?

Pandurii sesizează CCA

Pandurii Târgu Jiu a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că a sesizat Comisia Centrală a Arbitrilor privind prestaţia arbitrului Robert Dumitru la meciul din etapa a VIII-a a Ligii I cu Astra Giurgiu, apreciind că acesta a avut o manieră tendenţioasă de arbitraj şi a defavorizat echipa gorjeană. Contestația lor este îndreptățită, cei care au urmărit partida având în față un model de arbitraj tendențios.

 

Petrolul, pusă la colț

După două sezoane în care au terminat pe podium (locul 3 în 2012-2013 şi în 2013-2014), Petrolul se anunţa ca una dintre principalele candidate la câştigarea campionatului. Venirea lui Mutu şi aducerea lui Răzvan Lucescu pe bancă erau argumente suficiente pentru o echipă înţesată de vedete. Însă lucrurile nu au fost conform așteptărilor, iar Petrolul redevine echipa de pluton pe care o știam.

 

Tade, aproape de record

Gregory Tade are un fulminant început de sezon pentru un jucător al CFR-ului în ultimii 10 ani, de când clujenii au promovat în Liga I sub patronatul lui Arpad Paszkany. Mai mult, Tade este la doar câţiva paşi să devină cel mai prolific marcator pentru CFR, în Liga I, din 2004 încoace. Ca să reușească acest lucru, el mai are de înscris cinci goluri, iar forma în care este îi dă speranțe că va reuși acest lucru.

 

Ogăraru este contestat

Ogăraru rămâne fără victorie după două meciuri la U Cluj, iar suporterii i-au cerut demisia urmaşului lui Mihai Teja. Prezenţa lui Mihai Neşu la stadion nu i-a motivat pe clujeni, care au fost învinşi cu 2-0 de CSU Craiova. Ogăraru şi-a criticat virulent jucătorii după meci: „Nu au fost pe teren.” Însă lucrurile stau puțin altfel, Ogăraru nedovedind momentan că este capabil să salveze echipa clujeană.

 

La comisie

Meciul Petrolul-Steaua din etapa a 8-a a campionatului a început cu o întârziere de opt minute pentru că fanii celor două echipe au folosit torţe, fumigene şi petarde pe care le-au aruncat şi pe terenul de joc. În plus, în peluza din dreapta tribunei oficiale, unde a luat loc galeria Stelei, torţele au „zburat” dintr-o parte într-alta şi la fel au făcut și scaunele. Acum urmează să fie dictate și sancțiunile.

 

Keșeru, spre Oli?

Claudiu Keşeru a marcat duminică al 10-lea gol în actuala ediţie de campionat şi conduce în clasamentul golgheterilor. Forma excelentă pe care o traversează atacantul stelist a fost remarcată şi de Cosmin Olăroiu, care se pare că i-a propus să-l ia în iarnă la Al Ahli. Keșeru nu a negat această variantă, spunând că așteaptă telefonul de la Oli și „vom vedea ce va mai fi”.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!