Flash

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 2 octombrie 2014

PE SCURT:

  • Steaua, o nouă suspendare
  • Ogăraru, supărat
  • Selymes, catastrofal
  • Ganea a părăsit Rapidul
  • Fără titlu
  • Hagi, nemlțumit

Steaua, o nouă suspendare

Fanii Stelei au creat o atmosferă incendiară pe arena din bulevardul Ghencea la meciul cu Astra, aprinzând torţe în tribune. Unele dintre acestea au ajuns și pe gazon. Totodată, în timpul meciului, suporterii au scandat trivialităţi la adresa maghiarilor şi Ungariei. Cel mai probabil, următorul meci se va juca având o parte din tribune închise.

Ogăraru, supărat

Universitatea Cluj a rămas în inferioritate numerică în minutul 34, când a fost eliminat Mengolo pentru cumul de cartonaşe galbene. George Ogăraru a acuzat în termeni duri arbitrajul lui George Cătălin Găman. El a spus că nu este prima oară când U ajunge să joace în inferioritate, și a mai adăugat că echipa sa a avut 12 adversari.

Selymes, catastrofal

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Tibor Selymes, a declarat după eşecul din meciul cu Pandurii Târgu Jiu, 0-4, că rezultatul este catastrofal şi că repriza a doua a fost sub orice critică. El a mai spus că peste lipsa de valoare poate trece, dar că jucătorii trebuie să fie măcar capabili să alerge, ceea ce este departe de a se întâmpla.

Ganea a părăsit Rapidul

Eşecul de pe teren propriu cu Dinamo, 0-3, a provocat un cutremur pe banca tehnică a Rapidului. Ionel Ganea a plecat din Giuleşti, în locul său urmând a veni, cel mai probabil, Marian Rada. Valerii Moraru, acţionarul majoritar al Rapidului, a declarat pentru presă că înţelegerea cu Ganea a fost reziliată de comun acord.

Fără titlu

După o săptămână la cârma Petrolului, Gigi Mulţescu a criticat atât pregătirea fizică a lotului echipei prahovene, cât şi jucătorii, spunând că lotul pe care îl are acum Petrolul nu poate asigura şanse în lupta pentru titlu. Ploieștenii au învins Viitorul, prima victorie a echipei după o pauză de o lună, iar evoluția a contrazis cumva spusele antrenorului.

Hagi, nemulțumit

Managerul tehnic al formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, susţine că grupările mari au dictat reducerea numărului de echipe din Liga I la 14 şi afirmă că decizia „este proastă pentru viitorul fotbalului românesc”. Decizia este, însă, una bună, problema lui Hagi fiind legată probabil de faptul că Viitorul ar putea să nu se afle între cele 14 echipe.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!